Fashion

Care sunt parfumurile feminine potrivite pentru iarna

Care sunt parfumurile feminine potrivite pentru iarnaLe regasim pe vitrinele luxuriante ale parfumeriilor scumpe, pe masutele de cosmetice ale femeilor contemporane, dar si in colectiile mamelor noastre, iar alura lor fermecatoare ne atrage de fiecare data la fel de mult. Bineinteles, vorbim despre acele esente potrivite pentru zilele mohorate si friguroase ale sezonului rece. Parfumurile de iarna se deosebesc prin intermediul compozitiei lor dense, calduroase, infatisand de cele mai multe ori arome orientale si nuante lemnoase delicate.

Prima pozitie a acestui top este ocupata de parfumul “Black Orchid” de la Tom Ford, o aroma rafinata care isi centreaza compozitia in jurul notelor sofisticate de trufe negre. Piperul, orhideea si prunele sunt cele trei ingrediente care traseaza conturul olfactiv al acestui parfum special, o creatie monumentala demna sa insoteasca femeile temperamentale, independente si pline de eleganta. Info parfum ofera o descriere ampla a acestei declaratii moderne de bogatie si opulenta, promovand parfumul “Black Orchid” in topul celor mai ravnite esente ale tuturor timpurilor.

“Gucci Guilty” este o recomandare la fel de interesanta, ajungand adesea in colectia femeilor tinere care doresc sa isi exploreze senzualitatea si puterea de seductie. Notele sale floral – fructate aduc in prim plan piersica suculenta, liliacul gingas si mandarina revigoranta, acest amalgam imbietor fiind inconjurat cu un voal magic de chihlimbar. Yves Saint Laurent “Cinema” este un parfum care va invoca atmosfera anilor 20′, moment de expansiune al publicului feminin. Aceasta perioada de mult apusa promova artificile decorative romantice si avangardiste , precum buclele ample, rochiile apretate cu margele si pietre scumpe, dar si accesoriile de par cu pene si strasuri. Ei bine, compozitia sa originala aduce aminte de acele momente de exuberanta, oferind publicului feminin un deliciu de iasomie, migdale si vanilie, intregul aer oriental fiind stropit cu valuri spumoase de clementine.

iasi4u-parfumuri

Esenta “Premiere Luxe” se gaseste in imediata vecinatate a primelor trei pozitii, ilustrand una dintre cele mai populare arome din cel mai recent catalog Avon. Stralucirea sa este imbelsugata de accentele misterioase ale iasomiei si magnoliei, care il definesc initial drept un parfum floral intens. Totusi, “Premiere Luxe” este considerat de publicul feminin un parfum complex, dovada fiind originile sale fratuzesti. Santalul si gardenia sunt cele doua ingrediente care completeaza voalul sarmant ce inconjoara sticluta rafinata a esentei “Premiere Luxe”.

Ajungem la un parfum care a impresionat de-a lungul timpului prin originile sale asiatice, “Shalimar” de la Guerlain reprezentand o aroma ancestrala, izvorata din dragostea pura si nemuritoare pe care imparatul Shah Jahan a purtat-o sotiei sale, chiar si dupa moartea acesteia. Jacques Guerlain a adus o contributie monumentala industriei parfumurilor in anul 1925, bucurandu-ne cu o esenta multifatetata, ce infatiseaza in egala masura prospetimea notelor de bergamota si lamaie, bogatia accentelor florale de iasomie, orris si trandafir, dar si intimitatea valurilor dense de vanilie si mosc. Un parfum deosebit de puternic ne completeaza topul si anume Versace “Crystal Noir”.

Ambalajul sau expune o sticluta eleganta, al carei capac ia forma unul diamant princess. Tonul cromatic de mov imperial este in asentiment cu greutatea remarcabila a compozitiei sale, in care se impletesc ingrediente precum moscul, ambra, ghimbirul, gardenia, floarea de portocal sau piperul.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top