Stiri

Care sunt sansele ACSM Politehnica Iasi in liga 1

Care sunt sansele ACSM Politehnica Iasi in liga 1
Toti suporterii, indiferent de echipa sau de tara au asteptari uneori destul de mediocre de la echipa in cauza, lucru care este destul de normal, mai ales daca performanta sa nu este una remarcabila. In cazul de fata, am observat totusi un lucru foarte interesant la nivelul fotbalului din Romania, aici fiind vorba despre o echipa cu potential foarte mare.

Asadar, ACSMU Politehnica Iasi isi surprinde suporterii prin modul in care evolueaza meci dupa meci, rezultatele fiind intradevar imbucuratoare si chiar respectabile. Acest lucru ne-a facut sa te tintim atentia asupra acestei echipe, iar astfel am ajuns la cateva pareri pe care speram sa le vedem materializate intr-un viitor cat mai apropiat, deoarece aceasta echipa chiar merita.

Tot ce trebuie sa stii despre evolutia ACSMU Politehnica Iasi

Desi la inceputul acestui an, aceasta echipa a dat semne care sugerau un sezon dezastruos, uite ca lucrurile au fost total diferite. Cele mai multe persoane s-au aratat surprinse de evolutia pe care a avut-o iar daca o parte au pierdut bani referindu-ne la pariori, cei care joaca pe winmasters au mentionat ca platforma le-a oferit exact informatiile de care aveau nevoie, special pentru a avea un castig frumos de pe urma evolutiei acestei echipe.

Care sunt sansele ACSM Ploitehnica Iasi in liga 1

De asemenea, in august ACSMU Politehnica Iasi, ne-a ofeit un adevarat moment de uimire. In meciul cu Dinamo, aceasta pur si simpla si-a lasat suporterii cu gura cascata, impunandu-se in fata titratei echipe cu un scor de 2 a?? 1, spect discutat indelung si pe diferite posturi de televiziune. Desi finalul meciului a fost cu totul diferit fata de prima parte, scorul a ramas acelasi iar cainii rosii nu si-au putut reveni, intorcandu-se acasa cu o rusinoasa infrangere. Probabil, pentru suporterii sai a fost cea mai buna dovada a faptului ca investitiile facute in acest sezon la nivelul echipei s-au dovedit a fii foarte inspirate, deoarece acestia au fost foarte multumiti de noile achizitii.

In ciuda faptului ca inainte de acest meci, Politehnica Iasi nu a iesit atat de mult in evidenta chiar daca evolutia sa nu a fost una chiar atat de slaba, dupa meciul cu Dinamo, foarte multi fosti fotbalisti cu un renume foarte mare s-au aratat surprinsi de parcursul sau, exprimandu-si parerea in direct, fara nici o cortina. Toate acestea, nu reprezinta nimic mai mult decat o incurajare pe masura, deoarece intradevar este vorba despre multa munca, dar care se merita depusa. De aceea, daca esti parior, ar trebui sa analizezi foarte bine evolutia sa, deoarece in caz contrar, te vei trezi un multe pariuri pierdute.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top