Diverse

Casele metalice construite de FINSTEEL

Casele din structuri metalice sunt construite într-un mod diferit față de casele obișnuite pe care le vedeți și le locuiți în mod obișnuit. Acestea beneficiaza de numeroase avantaje precum usurinta contructiei, risc seismic practic inexistent, preturi competitive.

Casele pe structura metalica Finsteel  sunt realizate din materiale de calitate superioara la un pret competitiv, datorita faptului ca stuctura metalica este realizata de montata de executant. Casele beneficiaza materiale de izolatie de ultima generatie, aceste reprezentand un aspect in cazul unei constructii metalice.

Sistemul de termoizolatie al unei case pe structura metalica este de 3 ori mai eficient decat in cazul unei constuctii clasice din caramida, generand costuri mult mai mici de intretinere pe timp de iarna.

Un avantaj important este accesul la creditare pentu constuctia de case metalice prin intermediul programului Prima Casa. Puteți personaliza aspectul și designul dvs. pentru a obține arhitectura cea mai confortabilă.  Structura metalica permite executia unor proiecte arhitecturale extrem de avantgariste.

În planificarea celei mai bune structuri pentru dvs., aveți nevoie de asistență de la executanti. Ședințele de consultanta pentru alegerea casei potrivite sunt în mod normal gratuite. Nu uitați să vă alegeti strategia inițial înainte de a apela la orice constructori de case. Proiectul și aspectul pentru clădirea dvs. vă vor ajuta să vă personalizați clădirea.

În concluzie, dacă doriți să utilizați metalul ca produs pentru casa viitoare, vă sugerăm să luați în considerare punctele de mai sus.

 

 

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Avantajele cladirilor metalice executate de FINSTEEL – Andrei Piţigoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top