Stiri

Cazare Mamaia 2016

Cazare Mamaia 2016Litoralul Romanesc a inceput sa trezeasca interesul in utlimii ani catre foarte multi oameni din afara tarii noastre. Anual zeci de mii de turisti vin in Romania sa petreaca pe timpul verii si asta nu neaparat din cauza marii sau a plajelor ci din cauz acluburilor si a distractiei ce se gaseste doar la noi. Una din cele mai cautate locatii de distractii din Europa este statiunea Mamaia care este situata in limita dinspre nord a orasului Constanta. In ultimii ani, statiunea a cunoscut o puternica dezvoltare, cele mai bune cluburi de noapte se gasesc in zona de nord a statiunii.

Pe langa cluburile de noapte in Mamaia gasiti cea mai generoasa plaja de pe litoralul romanesc dar va puteti bucura si de compania delfinilor de la Delfinariul Constanta sau de minunatul parc Aqua Magic. Puteti sa faceti o calatorie cu telegondola de unde puteti admira tarmul marii de la inaltime sau va puteti delecta cu o croaziera pe lacul Sutghiol si o masa pescareasca pe Insula Ovidiu.

mamaia-resort

Pasionatii de sporturi nautice pot alege sa practice yachting, windsurfing, ski nautic, jet pack.

O simpla cautare pe internet de “cazare mamaia” duce la oferte de vis, hoteluri de 3,4 si 5 stele cu unele din cele mai bune conditii de cazare ce se pot gasi in Romania. Depinde foarte mult de ceea ce alege fiecare, daca vreti liniste, plaja si mai putina distractie, atunci clar trebuie sa va gasiti o cazare in partea de sud a statiunii, dar daca vreti nebunia si agitatia cluburilor de noapte, unde distractia este pe primul loc, atunci trebuie sa alegeti zona de nord a statiunii.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top