Stiri

Cazare Viena – Complex turistic in Viena exclusiv pentru romani

Cazare Viena – Pensiuni si hoteluri ieftine la Viena

Stiaţi ca la Viena există un complex turistic format din pensiuni si hoteluri, care oferă cazare in exclusivitate turiştilor români ?

Pensiunea LUCINEL de la Viena este locul unde turiştii români se simt mai bine decât acasă 🙂

De ce mai bine ca acasă ? Pentru că vacanţă  inseamnă si plimbare, locuri noi, oameni noi, nu-i asa ?

Vacanţă inseamnă relaxare, deconectare, si zile fără griji !!!

Uite ca la Viena are cineva grijă ca vacanţa dvs să fie cu adevărat frumoasă şi să v-o amintiţi cu mare plăcere mulţi ani ! Exact asta vă doriţti inaintea unei vacanţe nu-i aşa ? Nu plecaţi de acasă doar să fiţi pe drumuri ci vreţi neapărat să petreceţi cateva zile grozave si deconectante !

Cine credeţi ca este cel mai bun ghid turistic la Viena pentru turiştii români ? Vreo broşură sau vreo hartă in limba germană, ori vreun bloger care scrie de-acasă din România despre Viena sau povesteşte ce-a făcut si văzut după o excursie de cateva zile in Austria ?

Oare un român stabilit de peste 33 ani in Austria şi care s-a ocupat in tot acest timp de turism la Viena, adică asta este profesia lui de peste trei decenii, nu-i cel mai potrivit ghid turistic pentru turistii români in Austria ?

Cu o activitate  foarte indelungata in domeniul turistic austriac, proprietarul se ocupă personal de organizarea programului de vizitare a Vienei. In felul acesta turiştii români cazati la pensiunea LUCINEL pot profita de un foarte bun ghid turistic la Viena, de la care primesc pe perioada vacanţei toate informatiile necesare.

Cu 75 de muzee din toate domeniile de manifestare a spiritului uman, adică pentru toate gusturile (arta, tehnica, ştiinte naturale, arhitectura etc), Viena are zeci de biserici si catedrale construite in toate stilurile arhitecturale, peste 250 (!! Da !! nu-i o greseala : două sute cincizeci ) de parcuri si grădini publice, zone de agrement si petrecere a timpului liber la Dunăre (vaporaşe, barci cu motor, sporturi acvatice, piste pentru biciclism sau inline skate).

Nu trebuie să pierdeţi dvs timpul cu căutarea obiectivelor turistice din Viena !

PRIMIŢI absolut toate aceste informatii la sosire si pe perioada sejurului:

Informaţiile sunt sistematizate, si personalizate in funcţie de durata cazării la Viena, de interesul concret pe care-l aveţi faţă de obiectivele turistice, cât si de bugetul alocat vacanţei !

Totodată oferta de cazare la Viena este una dintre cele mai avantajoase:

Pretul unei camere duble la pensiune incepe de la 35 euro/ noapte !

In unele perioade un sejur de 3 nopti costă doar 99 euro !

Transferul de la aeroport este gratuit !! Da – GRATUIT !

Preţul unei camere pentru 2 persoane timp de 3 nopti este deci doar 99 euro !

In unele perioade poate fi achitat si in Lei !!

Cu 470 lei puteţi avea 3 nopti de cazare viena !!

Numarul turistilor români care viziteaza Viena este de cca. doua mii / zi in timpul săptămânii si peste 5000 in weekend-urile normale.

In perioada sărbatorilor de Paşte, 1 Mai, in timpul vacanţei de vară, atunci când sunt mari reduceri la Parndorf sau la SCS, ori după ce se deschide piaţa de Crăciun – anual pe 15 sau pe 16 Noiembrie -, sau de Revelion, numărul turiştilor români care vin intr-un weekend la Viena depăşeşte 50 de mii !!!

Mai ales cei din oraşele din vestul României  (Arad, Timişoara, Oradea, Cluj si Satu-Mare) care ajung cu maşina la Viena in cca. 5, 6 ore, dar vin si cu avionul de la Bucuresti, Cluj si Iaşi in ultima vreme.

Vă aşteptăm cu plăcere la Viena !

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top