Stiri

Ce alte produse trebuie să dețină o femeie, pe lângă apa micelara?

În cazul în care abia ai început să ai o rutină de skin care și nu numai, probabil ai multe întrebări. Printre acestea sigur se numără și: ce alte produse trebuie să dețină o femeie, pe lângă apa micelara? Ei bine, este o întrebare complexă, care își găsește răspunsul în câteva produse de bază. Depinde de fiecare femeie în parte, însă cele mai importante produse sunt

Apa micelara – folosește-o atunci când te machiezi

În ceea ce privește apa micelara, folosește-o atunci când te machiezi! Folosește-o dacă te ajută să-ți simți tenul mai curat, chiar și dacă nu porți machiaj! Însă când ai machiaj, nu omite acest pas! Primul pas spre o rutină de skincare corectă este îndepărtarea machiajului cu apă micelară, iar doar mai apoi cu un gel de curățare blând.

Sephora.ro, în acest caz, este un site de unde poți achiziționa, la prețuri decente, cea mai bună apă micelară. Printre cele mai bune branduri se numără

  • Shiseido – Refrashing Cleasing Water este apa micelara care poate îndepărta extrem de ușor particulele de machiaj. Este o apă micelară cu un preț puțin mai ridicat, însă merită! Orice investiție în tenul tău merită!
  • Givenchy – știi și tu acest brand, cu siguranță! Apa micelara de la acest brand se numără și ea printre unele dintre cele mai achiziționate! Este o apă micelară considerată mai degrabă toner! Revigorează tenul imediat după folosire, oferindu-i luminozitate, dar și strălucire.
  • Origins – toată apa micelară de la Origins, precum și cleanserele sunt recomandate în special pentru persoanele care doresc o curățare profundă la nivelul tenului. Toate femeile ar trebui să dețină un astfel de cleanser, mai ales dacă cochetează cu ideea de a se machia în fiecare zi. Un ten de pe care machiajul nu se îndepărtează corect, în timp va deveni un ten sensibil, predispus la riduri și îmbătrânire accentuată!
  • La Mer – chiar și brandul La Mer ne încânta cu produse de curățare de calitate, dedicate în special femeilor care poartă des machiaj. Pentru tenul pe care nu se pune machiaj foarte des, este perfectă o apă micelară simplă! Pentru persoanele care, însă, poartă des machiaj, se recomandă produsele care pot curăța în profunzime. În acest fel se evită punctele negre, comedoanele și porii înfundați.

Lacul de unghii – să-l ai mereu la tine

Dacă îți place ideea de a arăta bine oricând, indiferent de anotimp sau de vremea de afară, nu uita lacul de unghii. În cazul în care nu porți unghii cu gel, să-l ai mereu la tine! Lacurile OPI sunt unele dintre cele mai calitative. Le găsești și pe Sephora.ro! Aruncă o privire și nu uita că pe lângă apa micelara și lac de unghii, mai ai nevoie și de un cleanser, dar și o cremă hidratantă bună.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top