Stiri

Ce cadouri să faci membrilor familiei în funcție de vârstă

Este firesc să îți dorești să oferi familiei tale ce este mai bun, inclusiv când vine vorba de cadouri. Fie că îl oferi cu ocazia unei aniversări, ori pentru a sărbători o reușită, un cadou este o modalitate de a-ți arăta sentimentele față de persoana căreia i-l dăruiești. Cum știi însă care este cel potrivit?

Persoanele din familia ta sunt diferite, astfel încât trebuie să te gândești la cea mai buna soluție pentru fiecare.

Iată câteva idei de cadouri pentru membrii familiei tale în funcție de vârstă acestora

  1. Pe copii îi vei câștiga cu cadouri colorate și deserturi

Cei mici adoră culorile, veselia, dar iubesc în egală măsură și dulciurile. Ca să le îmbini pe toate, poți decora bucătăria cu cât mai multe baloane și obiecte colorate, apoi cheamă-l pe cel mic și gătiți împreună un desert. Poți alege dintr-o mare varietate de dulciuri pentru copii, care se prepară repede și ușor. Astfel, vei petrece timp alături de el și va simți cât este de important pentru tine. De asemenea, te vei bucura de această amintire când va crește.

O altă variantă bună o reprezintă cărțile educative și jocurile de societate. Găsești multe opțiuni din care poți alege, pentru a-l ajuta pe cel mic să se dezvolte frumos.

  1. Pentru adolescenți și tineri alege gadget-uri și obiecte personalizate

Dacă ai în familie un adolescent, știi cu siguranță că aceștia nu sunt ușor de mulțumit. Poți sa îi oferi însă un cadou special pentru el, unicat, care să îl reprezinte, și ai mari șanse ca tânărul să îți zâmbească și să fie recunoscător. Pe iFriends.ro găsești o mulțime de obiecte personalizate într-un mod foarte creativ. De aici vei putea cumpăra nu doar globuri cu fotografii în interior, cât și căni, lumanari, calendare și brelocuri.

De asemenea, adolescenții fac parte din categoria de vârsta cea mai pasionată de tehnologie. Prin urmare, dacă îi oferi ceva din zona asta nu vei da greș. Nu este nevoie să investești sume mari, poți opta pentru articole de gaming și accesorii GSM. Acestea nu doar că sunt utile, dar cel mai probabil cel care le primește se va gândi la tine ori de cate ori le va folosi.

O opțiune personalizată, dar și din zona tehnologiei, este portretul digital.

  1. Persoanele în vârstă îți vor mulțumi dacă ții cont de hobby-urile lor sau dacă le oferi lucruri practice 

Ai putea crede că alegerea unui cadou pentru un bătrân este cea mai dificilă. De fapt, să faci fericit o persoană în vârstă este destul de ușor. În primul rand, ia în considerare ce pasiuni are. Daca îi place să citească, cumpără-i o carte pe care știi că nu o are deja în bibliotecă. Dacă îi place să călătorească, poți opta pentru vouchere de vacanță.

De asemenea, bătrânii apreciază cadourile practice, pe care le pot folosi ulterior. De exemplu, poți oferi produse pentru casă, obiecte decorative sau chiar o piscină gonflabilă lângă care cu siguranță se va aduna apoi toată familia, făcând ziua de naștere a seniorului familiei o ocazie cu adevărat specială.

În final, nu uita că partea cea mai importantă atunci când sarbatoresti ceva în familie este să fii prezent. Dacă vei aduce cadoul potrivit, acesta va fi un mare plus, iar alegerea lui va fi ușoară dacă respecți indicațiile oferite.

Sursă foto: Pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top