Stiri

Top 5 cadouri pentru pasionații de călătorii

Cu toții avem acei prieteni care nu sunt niciodată acasă, iar mereu trimit poze dintr-o nouă destinație, exotică sau nu. Însă de cele mai multe ori, ocaziile speciale din viața lor se sărbătoresc alături de voi, motiv pentru care e necesar ca din când în când să le mai cumperi câte un cadou. 

Dacă îți lipsesc ideile de cadouri sau pur și simplu îți dorești să le oferi ceva mai special, am pregătit pentru tine cele mai interesante și utile lucruri pe care le poți oferi unei persoane pasionate de călătorii!

Iată spre ce variante îți poți îndrepta atenția: 

  1. O agendă pentru planificare următoarelor plecări 

Un astfel de cadou poate fi extrem de util, mai ales pentru o persoană ce adoră să-și planifice lucrurile cu ajutorul pixului și a hârtiei. Mai mult, dacă îți dorești să fie și mai personală, poți opta pentru personalizarea acesteia cu ajutorul unui mesaj motivațional, a unei fotografii dintr-o destinație sau pur și simplu cu elemente preferate de persoana ce va primi cadoul.

  1. Bilete de avion

Dacă știi că își dorește să ajungă într-o anumită destinație, poți achiziționa credite sau carduri cadou pentru companiile aeriene, astfel încât să își poată rezerva un zbor oricând dorește și spre orice destinație. De preferat ar fi să achiziționați la o companie ce are multiple zbori pentru ca cel ce primește cadoul să aibă de unde alege.  

  1. Bagaje 

Orice călător are nevoie de un bagaj, așa că nu-ți fie frică să îi oferi un asemenea cadou. Poți să te orientezi către un troler Samsonite de la Altex, care poate fi găsit atât la dimensiuni mici, cât și la dimensiuni mari, sau te poți orienta către un rucsac ce poate fi luat atunci când călătorești într-un city break. Nu uita că companiile aeriene au dimensiuni și reguli specifice, deci ar fi de preferat să le verifici înainte de a face achiziția, tocmai pentru a fi sigur că le sunt utile.  

  1. Power bank

O baterie externă este unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poate deține o persoană care adoră să călătorească, motiv pentru care aceasta poate fi un cadou foarte potrivit. E de preferat ca aceasta să fie de dimensiuni mici, însă care să aibă o putere de încărcare de până la 3 telefoane. La fel ca și în cazul plannerului, și bateria externă poate fi personalizată, dacă îți dorești ca acesta să fie mult mai special.  

  1. Harta lumii

Un cadou deosebit poate fi reprezentat de oferirea unei decorațiuni pentru casă, în formă de harta lumii, ce poate fi pusă pe perete. Mai mult, astfel de abțibild îi poate oferi posibilitatea de a marca cu exactitate locurile în care au fost sau locurile în care va merge.  

Ideile de cadouri pentru o persoană ce adoră călătoriile pot fi multiple, mai ales dacă prietenia voastră este una destul de apropiată.

Sursa foto: pexels.com 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top