Diverse

Ce consumabile catering nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta

Din nicio locuinta nu ar trebui sa lipseasca in primul rand, un gospodar harnic si atent, care sa stie cum sa aleaga orice detaliu necesar intr-o bucatarie.

Bucataria este un adevarat altar pentru orice om, da in special pentru cei care vor petrece timp in bucatarie, alegand si pregatind cele mai rafinate alimente pentru persoanele dragi lor. Si fie ca te ocupi de un eveniment, fie de zi cu zi, consumabilele catering nu ar trebui sa lipseasca din absolut nicio locuinta. Iata de ce!

De ce consumabilele catering sunt de nelipsit din orice locuinta

  • Pentru ca sunt accesibile, mai accesibile decat alte elemente de baza intr-o gospodarie sau o bucatarie si ti le poti permite in orice moment, fara compromisuri;
  • Pentru ca sunt disponibile intr-o varietate larga de modele si marimi;
  • Pentru ca se vand in cantitati mari, de tipul acestor consumabile catering pentru HORECA;
  • Pentru ca sunt portabile;
  • Apeland la consumabile speciale sau la farfurii biodegradabile poti conserva inclusiv mediul inconjurator;
  • Sunt sigure pentru utilizare, chiar si de catre cei mici sau neatenti.

Ce consumabile catering nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie

  1. Paharele de unica folosinta

Cele mai parctice si cele mai utilizate consumabile de unica folosinta sunt paharele. Ele sunt extrem de versatile si ideale pentru momentele in care nu-ti doresti sa ai grija vaselor sau atubnci cand ai diferiti invitati la cina. Poti preveni murdaria si acumularea de bacterii prin intermediul unor pahare de masura de unica folosinta.

De altfel le poti utiliza pentru diferite intrebuintari fata de uzul clasic, cum ar fi sa plantezi pui de flori, sa-ti depozitezi o serie de accesorii micute, sa le iei in calatorii etc. Exista astfel de pahare atat de mari dimensiuni (ideale pentru apa, suc, bere etc.), cat si pahare de mici dimensiuni pentru tarie sau pentru copii. Daca iti doresti inclusiv o alegere mai prietenoasa cu mediul inconjurator poti apela la pahare carton care sunt ideale pentru cafea si nu numai.

  1. Farfuriile de unica folosinta

Nici farfuriile nu sunt mai prejos decat paharele de unica folosinta. Fie ca ai musafiri, ca nu mai dispui de suficiente vase libere, ca abia te-ai mutat intr-o noua locuinta si ai nevoie de timp ca sa te adaptezi si sa-ti amenajezi casa conform dorintelor tale, aceste farfurii iti vin in ajutor pentru a-ti potoli foamea sau pofta de ceva bun. De altfel le poti lua cu tine si la picnic sau la un gratar.

  1. Tacamurile de unica folosinta

Desi o serie de tacamuri clasice iti pot oferi o senzatie mai rafinata atunci cand consumi alimentele favorite sau poate chiar mai multa stabilitate, in timp ele se pot deteriora. Bineinteles, asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti complet la acestea, insa daca ai evenimente sau daca din nou, nu vrei sa-ti bati capul cu spalatul vaselor si a accesoriilor aferente, poti apela la tacamuri unica folosinta. Sau poti depozita cateva direct la tine in geanta pentru momentele in care calatoresti pe distante mai lungi sau mai scurte si ai nevoie ele.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top