Diverse

Ce este o cutie postala si care sunt avantajele folosirii ei

Cutia postala permite persoanelor fizice si profesionistilor sa isi primeasca posta intr-o locatie anume. Descoperiti in acest articol principalele caracteristici ale cutiei postale, avantajele sale, precum si locul de unde le puteti achizitiona.

Ce este o cutie postala?

Definitie: O cutie postala este o cutie de scrisori instalata intr-un bloc de locuinte, la o casa sau o cladire (de birouri, institutie etc.). Aceasta este destinata primirii corespondentei. Orice persoana juridica sau fizica poate achizitiona o cutie postala. Cei care locuiesc in blocuri, au deja cutii postale alocate conform numarului apartamentului. Daca blocurile de locuinte sunt noi, atunci dezvoltatorul este cel care se va ocupa de montarea unor cutii postale identice pentru fiecare locatar. Blocurile de locuinte mai vechi au deja cutii postale, insa, cu acordul locatarilor si al asociatiei de proprietari, acestea se pot schimba. Optiunea ar fi alegerea unor cutii postale mai sigure, mai rezistente si mai moderne. Aceste cutii au scopul de a pastra scrisorile si corespondenta, in general, in siguranta pana cand destinatarul decide sa le colecteze.

De unde puteti achizitiona cutii postale pentru blocurile de locuinte?

Firma cutiipostalebloc.ro este recomandarea noastra pentru cei care locuiesc in Bucuresti sau in imprejurimi. Aceasta firma este un producator si distribuitor de cutii postale si aviziere pentru scari de bloc. Toate produsele furnizate sunt de calitate, la un pret mai multe decat accesibil. Cutiile postale pentru scarile de bloc, comercialziate de cutiipostalebloc.ro, sunt fabricate din material de tabla neagra, dublu decapata, cu dimensiunea de 0.8 mm. Sunt folosite metode moderne de  vopsire electrostatica, ceea ce ofera cutiilor o durata de viata indelungata. Acest lucru este necesar pentru ca locatarii sa nu fie nevoiti sa le schimbe des.

Cutiile postale si avizierele pentru scarile de bloc si asociatiile de proprietari se livreaza si se monteaza la comanda, pe o configuratie specificata in urma unei solicitari. Pentru asta se completeaza formularul de comanda. Usa acestor cutii postale este dotata cu broasca de tip Yalle cu 2 chei si are, optional, o fanta pentru cartea de vizita. Se executa la comanda in functie de spatiul existent.

Avantajele unor casute postale

Desi in ultimul timp suntem obisnuiti sa primim corespondenta si facturile pe mail, casutele postale sunt inca extrem de utile. Sa spunem ca primim corespondenta de la institutii ale statului si nu numai, care nu detin adresa noastra de mail, ci numai datele de pe cartea de identitate. Daca nu am avea o casuta postala, nu am fi la curent cu anumite lucruri importante. De asemenea, exista inca multe persoane care nu folosesc e-mailul. Bunicii nostri si chiar parintii nu au toti adrese de mail si calculatoare. De aceea, aceste cutii postale sunt indispensabile pentru ei.

Desi traim intr-o lume tehnologizata, anumite elemente clasice precum cutiile postale, scrisorile si alte documente transmise in forma tiparita sunt vitale. Asadar, nu subestimati importanta cutiei postale. Specialistii cutiipostalebloc.ro va ofera consultanta gratuita pentru a gasi solutii optime de incadrare a cutiilor postale si a avizierelor in spatiul disponibil. Contactati-i acum!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top