Stiri

Ce filme și seriale vedem pe Netflix în luna iunie 2024

Filme Netflix luna iunie 2024

Vrei să știi ce filme și seriale vedem pe Netflix în luna iunie 2024? Atunci înseamnă că ai ajuns în locul potrivit. Mai jos găsești lansările uneor filme noi ce vor putea fi văzute pe Netflix în luna această.

„Bridgerton”: Sezonul 3 Partea 2, un nou capitol din celebra serie, în care Penelope decide că e timpul să îşi caute un soţ care să îi ofere independenţa necesară pentru a-şi continua viaţa dublă ca Lady Whistledown;

„Sweet Tooth”: Sezonul 3, un ultim sezon în care Gus şi prietenii săi pornesc într-o călătorie nebunească, în speranţa că vor găsi leacul pentru Maladie şi că vor descoperi adevărul despre hibrizi;

„A Family Affair”, un film rom-com cu Nicole Kidman, Zac Efron şi Joey King în rolurile principale, despre o iubire surprinzătoare care atrage după sine complicaţii legate de dragoste, sex şi identitate.

„Hit Man”, un film care aduce în prim plan pasiunea ce se naşte între un fals asasin plătit şi potenţiala lui clientă, cu Glen Powell şi Adria Arjona;

„My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman”: Sezonul 5, cu Dave care stă de vorbă cu Miley Cyrus, câştigătoare a premiului Grammy, şi cu Charles Barkley, o legendă a baschetului, despre vieţile şi carierele lor;

Gangs of Galicia”, din 21 iunie. Odată cu uciderea tatălui ei, o avocată descoperă că acesta avea o viaţă dublă şi vrea să se răzbune infiltrându-se într-un cartel galician şi apropiindu-se de şeful lui.

Seriale în luna iunie pe Netflix

“KÜBRA”: sezonul 2, din 6 iunie. Având noi puteri, dar şi noi probleme, îşi va conduce Gökhan adepţii spre mântuire sau damnare?

“Hierarchy”, din 7 iunie. La liceul Jooshin, 0,01% dintre elevi fac legea în şcoală, însă un misterios băiat venit din afară începe să le strice ploile.

“The Victims’ Game”, sezonul 2, din 21 iunie. Fang Yi-jen se pregăteşte să înceapă o nouă viaţă alături de fiica sa, dar este implicat într-o crimă şi devine principalul suspect.

“Owning Manhattan”, din 28 iunie. Acest documentar revelator analizează universul plin de farmec şi adrenalină al afacerilor imobiliarelor cu mize mari din New York, avându-l în centru pe Ryan Serhant.

De asemenea, sezonul 4 din “New Amsterdam”, precum şi filme “300”, “Divergent”, “Mean Girls”, “Mrs. Harris Goes to Paris” şi “The Fault in Our Stars” vor fi pe platformă din această lună.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top