Stiri

Ce model de genţi de damă ţi se potriveşte?

Cele mai interesante şi importante dintre accesoriile pe care femeile le adoră sunt modelele de genţi de damă care, indiferent de locaţie, de ocazie, de ţinută, nu trebuie să lipsească din vestimentaţia unei femei. Atât la locul de muncă, la plimbare, la club sau la shopping, în vacanţă sau pe plajă, femeile trebuie să se facă remarcate prin folosirea unei genţi de damă corespunzătoare. Din acest motiv există foarte multe tipuri de genţi şi modele de genţi.

Ce criterii trebuie să iei în considerare atunci când îţi alegi o geantă de damă?

Pentru fiecare femeie, alegerea unei genţi de damă este foarte importantă, de aceea trebuie să ţină cont de unele criterii importante în acest sens, care includ:

  • gândirea practică şi în perspectivă – femeile care au nevoie de o geantă cât mai practică, trebuie să opteze pentru un model de geanta poştaş, în timp ce pentru cumpărături, ideal este un rucsac, iar femeile care au nevoie de o geantă office pot opta pentru un model din piele mai elegant;
  • materialul din care este realizată geanta – spre deosebire de alte articole vestimentare sau accesorii, geanta este un accesoriu foarte important, care denotă eleganță şi rafinament, de aceea o geantă de piele se va dovedi cea mai bună alegere în acest sens, fiind un material care îmbătrâneşte frumos;
  • forma propriului corp – geanta poate pune în evidenţă formele corpului femeii, dimensiunea genţii trebuie să fie proporţională cu înălţimea acestora. Astfel, femeile minione vor alege genţi de dimensiuni mici, nicidecum supradimensionate, iar femeile cu forme rotunde pot alege o geantă de umăr de dimensiuni medii;
  • culoarea genţii trebuie să reprezinte vestimentaţia şi stilul purtătoarelor;
  • se vor evita logo-urile de dimensiuni mari şi detaliile exagerate.

De ce să alegi geanta de culoare neagră?

Geanta de damă, atât cea de umăr cât şi cea de mână este un accesoriu cât se poate de practic, iar din punct de vedere al asortării, genţile negre sunt cea mai bună alegere. Negrul este culoarea clasică, cea mai comodă şi cea mai purtată, care conferă tot confortul şi care se potrivește oricând şi cu orice. Fie că este vorba de ţinutele de zi, de office sau de seară, negrul va fi omniprezent. Acest lucru denotă faptul că foarte multe femei aleg să poarte culoarea neagră la genţi pentru că este practică şi în acelaşi timp şi elegantă.

Aşadar, genţile negre din piele naturală reprezintă cea mai bună alegere în acest sens, fiind modele la modă, o modă în permanentă schimbare care permite femeilor să fie mereu în tendinţe şi să se adapteze permanent trendului. Calitatea unei genţi de piele neagră este deosebită, de înaltă clasă, finisajele sunt de excepţie şi se va asorta cu siguranţă oricărei ţinute.

Geanta de damă roşie – o alegere perfectă pentru doamnele îndrăzneţe

Pentru femeile îndrăzneţe care aleg ţinute sexy, de culoare roşie, o geantă de piele de această culoare se va asorta perfect oricărei ţinute. Contrar faptului că este o nuanţă caldă, impunătoare şi puternică, roşu este evitată de regulă de către femei, sau este înţeleasă în mod greşit şi folosită în mod necorespunzător.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/handbag-fashion-female-purse-1478814/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top