Stiri

Ce să faci pentru a amâna nunta din cauza Covid-19

O situație ca aceasta, în care trebuie să amânați nunta din cauza pandemiei, este o situație excepționlă pe care trebuie să o gestionați foarte bine; fie te hotărăști să faci o nuntă foarte mică, doar cu partenerul și nașii, fie amâni nunta pentru anul viitor.

Poate fi chiar o sitație în care puteți îndrepta anumite lucruri pe care nu le-ați realizat până atunci pentru nuntă și de care v-ați dat mai târziu seama.

În primul rând trebuie să contactați toți furnizorii pentru nuntă, să vedeți dacă puteți primi anumite sume înapoi, eventual să reprogramați totul; trebuie să reprogramați nunta și să căutați alte date, dar este posibil ca unele să fie deja blocate, chiar dacă sunt pentru anul viitor.

Puteți, totuși, încerca o nuntă foarte mică, doar cu părinții, nașii și câțiva prieteni, pe ceilalți invitați putân să îi contactați pe Zoom sau Facebook Live, pentru a gusta puțin din fericirea Dvs. aceasta ar putea fi o modalitate de economisire atât pentru voi, cât și pentru cei invitați care nu au mai putut veni, așa că nu vă gândiți că se vor supăra.

Costumele și rochia de mireasă pot fi returnate online iar dacă vreți să achiziționați alte haine, atunci tot magazinul online este soluția pentru a achiziționa niște haine potrivite pentru micul eveniment, nunta în familie care poate să aibă niște avantaje, precum faptul că este mai economică dar și mai romantică, față de o nuntă foarte mare.

Nu uitați să vă comandați verighetele de pe un magazin online așa cum este verigheta din aur alb Nationale deoarece acolo sunt și modalitățile de măsurat dimensiunea degetului pentru a comanda exact ceea ce vă trebuie.

Pentru buchetul de mireasă puteți, de asemenea, să îl comandați de pe internet și să precizați biserica la care vă căsătoriți pentru a fi adus direct acolo în ziua nunții.

Dacă decideți să faceți o nuntă mai mică și să nu o amânați pentru anul viitor, este posibil să umblați la detalii de care nu vă puteați ocupa la o nuntă mai mare, cu mai mulți invitați și cu o locație mai mare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top