Evenimente

Ce trebuie sa gaseasca un client intr-o camera de hotel

Atunci cand un client vine pentru prima data in hotelul sau pensiunea ta, ar trebui sa nu existe nimic neplacut in intampinarea lor. Si aici ne referim atata la modul in care se prezinta intrarea in hotel, incaperea in care acesta va fi cazat si ceea ce va gasi in aceasta incapere. Clientul se va uita dupa prosoape si halate hotel, sampon, sapun, gel de dus  si multe altele. De fapt, ar fi indicat sa ii oferi clientului un set de cosmetice hoteliere de care sa se bucure, indiferent daca va petrece in locatia ta o noapte sau zece. Setul cu astfel de produse mai este cunoscut si ca  set de curtoazie. Acesta este, cu siguranta, unul dintre elementele distinctive pentru o structura a ospitalitatii, deoarece determina gradul de satisfactie al oaspetilor. Din acest motiv nu trebuie neglijate produse pentru hoteluri ce intra in acesta categorie, ci considerate ca o investitie pentru a face ca locatia ta sa fie mai apreciata.

Linia de produse pentru hoteluri reprezinta astazi una dintre metodele de evaluare folosite de clienti. Atat hotelurile, cat si pensiunile ofera acest serviciu pentru ca stiu cat este de importanta ingrijirea zilnica pentru clientii pe care ii gazduiesc si isi doresc ca acestora sa nu le lipseasca nimic.

Acest lucru este important pentru recenziile pozitive de pe diferite portaluri, pe care un client ar putea sa le lase.

Managerii unui hotel, care ofera un set de produse hoteliere, cresc nivelul de ospitalitate si creeaza o carte de vizita, care va permite posibila reintoarcere a clientului. Fiecare categorie de hotel are propriul sau kit de cosmetice, mai mult sau mai putin economice, in functie de structura in sine.

Ce ar trebui sa contina un set de produse cosmetice si accesorii pentru hotel pe care clientul sa  le gaseasca in camera de hotel?

Setul contine de obicei principalele produse pentru curatarea corpului: gel de dus si sampon, sapun, casca de dus si pahare de plastic. In hotelurile de lux este posibil ca setul de produse sa includa alte accesorii, precum crema de corp, burete, o pila de unghii si dischete de bumbac pentru demachiere. Evident, cu cat trusa este mai completa, cu atat satisfactia oaspetilor este mai mare si, prin urmare, cu atat este mai buna perceptia valorii.

Cum sa depasesti asteptarile unui client cu un set de produse cosmetice si altfel de accesorii?

Cei care doresc sa impresioneze si mai mult clientii o pot face cu accesorii precum pasta si periuta de dinti, kitul pentru barba cu aparat de ras si crema si papuci de unica folosinta. Cireasa de pe tort? Un mini set de cusut! Nu se stie niciodata cand acesta va fi de folos unui client.

Prezentarea liniei de produse pentru hoteluri

Un alt factor de luat in considerare este alegerea prezentarii produsului. In ceea ce priveste gelul si samponul de dus, clientii prefera flaconul mai mult decat plicul, datorita modului sau practic de a fi folosit. Plicurile cu siguranta costa mai putin proprietarul hotelului, dar sunt mai enervante, atat la deschidere, cat si la utilizare.

Sa nu uitam ca produsele hoteliere transmit o anumita valoare clientului. Asadar, acordam prioritate produselor de calitate, rpecum cele comercializate de hdeal.ro. Aici vei gasi produse capabile sa comunice calitate si valoare unitatii tale de cazare. In plus, cu siguranta, articolele personalizate vor da acea nota de prestigiu care iti va oferi recunoasterea potrivita.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top