Stiri

Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi obiectele sanitare pentru baie? Recomandări de la GQS German Quality

Baia este o încăpere utilizată frecvent pe parcursul zilei, tocmai de aceea nu poți achiziționa orice fel de obiecte sanitare, ci unele descrise de durabilitate și de o calitate superioară. De asemenea, amenajarea acesteia are nevoie de idei creative și atenție temeinică, așa cum ai oferi dormitorului sau livingului tău. Acest lucru se datorează faptului că obținerea unui design reușit nu este singurul obiectiv pe care trebuie să îl ai în vedere, ci și pe acela de a construi o baie confortabilă și funcțională.

Pentru a atinge aceste obiective, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi cele mai bune obiecte sanitare pentru baie, potrivite nevoilor și dorințelor tale.

  1. Culoarea

Dacă vrei ca baia să reflecte personalitatea ta originală, este bine să fii foarte creativă și să te orientezi către culori interesante. Asigură-te că știi cum să combini nuanțele care se completează reciproc. De exemplu, dacă auriu este culoarea de accent pe care o dorești, alege restul elementelor în nuanțe de alb sau crem. Dacă preferi simplitatea, cel mai bine ar fi să te orientezi către alb sau către combinația clasică alb-negru. Sunt culori sigure, ce oferă băii tale un aspect clasic și elegant.

  1. Nivelul de confort

Obiectele sanitare pentru baie reprezintă o investiție pe termen lung, așadar de ce să nu te orientezi către modele care îți pot face viața mult mai confortabilă? În funcție de buget, investește într-o cadă dintr-un material rezistent și cu funcționalități deosebite, un lavoar ușor de curățat sau un sistem de duș care să permită reglarea temperaturii. Îți vei mulțumi pentru alegerea făcută, după o zi lungă, care se termină perfect cu o baie relaxantă cu spumă.

  1. Ușurința curățarii

Obiectele sanitare de calitate sunt realizate de obicei din materiale care le conferă o suprafață neporoasă, rezistentă la pete și abraziune și permit curățarea mai ușoară a acestora. Aceste detalii te vor scăpa de multe ore petrecute pentru întreținerea și curățarea băii.

  1. Dimensiunea

Dacă spațiul din baie este redus, ar fi bine să optezi pentru articole sanitare de dimensiuni mai mici, deoarece, din punct de vedere vizual, integrarea unor obiecte voluminoase va face ca baia să pară mai mică și mult prea aglomerată. Pe de altă parte, o încăpere vastă îți oferă o libertate mai mare de alegere, trebuie doar să acorzi atenție locului destinat fiecărui obiect în parte, astfel încât să creezi un spațiu armonios și util.

  1. Durabilitatea

Atunci când alegi articolele sanitare pentru baie, trebuie să iei în considerare doi factori majori: designul și rezistența în timp. Asigură-te că au o calitate ce nu le permite să se zgârie sau să se ciobească ușor. Prin urmare, finisajele sunt extrem de importante – fără margini ascuțite sau denivelări.

Recomandări

În portofoliul magazinului online GQS German Quality găsești o gamă variată de obiecte sanitare de calitate superioară. Iată câteva exemple:

Vas WC Roca Inspira Square Rimless

Vasul WC face parte din colecția Roca Inspira – colecție versatilă de obiecte sanitare din ceramică porțelanată, caracterizată de un design minimalist și avangardist, ce asigură crearea unui spațiu modern pentru camera de baie. Alege un vas WC de pe germanquality.ro, conceput fără margini interioare – design ingenios ce nu permite acumularea murdăriei și a depunerilor de calcar, soluție inovatoare pentru menținerea igienei.

Lavoar Spatio Mia S

Este realizat din marmură compozit Mineralicast – reprezintă unul dintre cele mai fiabile și unice materiale existente, componenta principală fiind pulberea de marmură dolomitică, amestecată cu rășină și acoperită cu rășină acrilică (gelcoat), ce garantează o suprafață impecabilă cu finisaj lucios și rezistență ridicată la abraziune și la agenții chimici.

Acestea sunt doar două exemple dintre sutele de opțiuni pe care le ai pe germanquality.ro! Poți arunca o privire pe site iar apoi să începi cu succes amenajarea băii la care ai visat dintotdeauna.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top