Stiri

Cele 4 aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei să organizezi un gender reveal reușit în Iași

În ultimii ani, acest tip de eveniment a devenit din ce în ce mai popular în rândul ieșenilor, fiind contextul ideal unde, fericitul cuplu va afla dacă va avea fată sau băiat. Acesta este un moment de neuitat, deoarece un copil este o binecuvântare, o bucurie pentru cuplul sărbătorit, iar aflarea genului copilului reprezintă un moment de fericire care trebuie împărtășit cu oamenii dragi.

Spre deosebire de restul evenimentelor speciale din viața unui om, precum nunta și botezul, acest eveniment este unul restrâns, fiind invitate doar persoanele apropiate perechii care așteaptă nașterea bebelușului lor. Organizarea acestei petreceri trebuie luată la fel de în serios ca restul evenimentelor mari, deoarece este un moment unic, care va rămâne mereu în amintirea viitorilor părinți, dar și a invitaților.

Iată 4 modalități pe care dacă le respecți poți avea un gender reveal de succes în Iași:

  •  Alege o locație specială

De regulă, acest eveniment este organizat în aer liber, primăvara sau vara, când este soare și cald. Poți să stabilești ca locație pentru petrecere un loc liniștit din natură, precum o zonă special amenajată de lângă pădure. Dacă nu, curtea casei tale este o variantă care nu trebuie neglijată, fiind astfel un loc mult mai intim. În situația în care nu este posibil, deoarece vremea este nefavorabilă, alege să organizezi petrecerea de gender reveal într-un restaurant, o sală de evenimente sau chiar la tine acasă.

  •  Gândește-te la activități interactive și amuzante

Partea de divertisment a evenimentului este modalitatea ideală prin care invitații se pot distra, dar și socializa unii cu alții. Conceperea unor activități deosebite, care să le stârnească interesul și curiozitatea participanților va aduce un plus evenimentului tău. O idee în acest sens este ca fiecare invitat de la petrecere să primească câte un body de bebeluș, iar acesta să fie nevoit să îl picteze cu pensule și acuarele. La final, fiecare participant va vedea body-urile realizate de persoanele din jurul lor. Aceștia vor crea astfel un cadou personalizat pentru copilul care va veni pe lume.

  •  Alege cu atenție felurile de mâncare

Preparatele alese pentru petrecerea de gender reveal sunt foarte importante, deoarece, la fel ca în cazul tuturor evenimentelor mari, mâncarea este unul dintre punctele de interes în rândul invitaților. Gusturile culinare diferă de la persoană la persoană, iar de aceea, este esențial să ai mai multe feluri de mâncare, pentru ca oamenii să aibă mai multe opțiuni. Până și cele mai pretențioase persoane vor fi încântate de serviciile de catering de la Tulipr, având posibilitatea astfel să aleagă dintr-o multitudine de preparate delicioase. La evenimentele speciale din viața ta, trebuie să te bucuri de fiecare moment, iar de aceea, e important să apelezi la specialiști care să te poată ajuta să ai totul așa cum ai visat.

  • Găsește o modalitate spectaculoasă prin care să dezvălui genul bebelușului

Nu în ultimul rând, trebuie să găsești o modalitate unică prin care să dezvăluiți genul copilului. Fie că este vorba de artificii, fie că este vorba de baloane umplute cu confetti, trebuie să fie ceva deosebit, deoarece este un moment special atât din viața voastră, cât și din viața părinților voștri, prietenilor, colegilor invitați la eveniment etc.

Așadar, dacă dorești să organizezi un gender reveal și ești din Iași, este esențial să iei în considerare aspectele menționate mai sus, deoarece astfel vei avea o petrecere reușită, iar invitații vor avea parte de momente de neuitat.

Sursă foto: pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top