Stiri

Cele mai utile gadgeturi pe care le poți cumpăra în perioada asta

Bine ai venit! Hai să descoperim împreună cele mai utile gadgeturi. Te-ai pregătit? Atunci putem începe!

Smartwatch

Un smartwatch își dovedește rapid utilitatea, deși prețul poate părea ușor dezarmant în anumite cazuri.

În funcție de model, îți poți monitoriza activitățile sportive, calitatea somnului, numărul de pași efectuați, pulsul, precum și mulți alți parametri care pot fi interpretați extrem de ușor datorită interfaței prietenoase.

Anumite modele vin cu încărcare solară, ecran e-ink dar mai ales cu o durată a bateriei care depășește cu mult tradiționalele brățări de fitness.

Mai mult, dacă optezi pentru un model de top, GPS-ul integrat te poate scoate din situații care pot deveni rapid neplăcute, mai ales când te afli pe vârf de munte iar soarele începe să apună.

Căști cu anularea zgomotului exterior

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau de la birou, o pereche de căști cu funcția de noise cancelling îți vor oferi acea stare de liniște de care ai atât de mare nevoie pentru a fi productiv. Acest tip de căști pot fi folosite cu succes și la drum, în tren sau avion, eliminând cea mai mare parte din sunetele ambientale.

Trebuie menționat că funcția de anulare a zgomotului exterior nu este deloc recomandată în cazul activităților sportive deoarece îl pot pune în pericol pe cel care le poartă prin deconectarea de la zgomotele străzii.

Acest tip de căști sunt disponibile în două variante principale:in-ear sau over-ear. Deși la început exista o discrepanță destul de mare între gradul de izolare, tehnologia momentului face ca și cele in-ear să se apropie foarte mult de performanțele modelelor over-ear.

Aspirator robot
O invenție pe care o regăseam mai mult în filmele SF, aspiratorul automat a devenit extrem de popular în ultima perioadă, mai ales datorită autonomiei care îi permite să curețe singur locuința, fără a fi necesar vreun ajutor din partea deținătorului. În funcție de model, acesta poate fi controlat de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil

Așadar, aspiratorul robot reprezintă o soluție convenabilă și eficientă atunci când dorești să eficientizezi la maxim curățenia casei tale.

eBook Reader
Cititul e cool, sexy și nu se va demoda vreodată. Un eBook Reader oferă o experiență identică cu citirea unei cărți tipărite, venind în același timp cu toate avantajele tehnologiei moderne: greutate redusă, capacitate imensă de stocare (peste 1000 de titluri), opțiunea de a cumpăra cărți online, ecran color și multe altele.

La capitolul baterie, un eBook Reader excelează deoarece nu folosește ecran LCD sau LED, ci e-ink, fapt care crește durata dintre încărcări până la perioade de ordinul săptămânilor, în condiții de utilizare zilnică.

Dacă vrei să afli mai multe despre teste de anduranță, recenzii de telefoane, televizoare sau alte  gadgeturi, informează-te din surse de încredere precum blogul lui Marius Cucu sau pe canalul sau de youtube.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top