Stiri

Top avantaje pentru care merită să lucrezi cu o firmă de web design

Suntem în 2022 și fiecare afacere care se respectă are și un site, asta în primul rând pentru că spre deosebire de platformele social media, pe site-ul propriu poți face absolut tot ce dorești fără să depinzi de seturi de reguli care se schimbă de la o lună la alta, schimbări care pot afecta serios comunicarea cu clienții.

Spre exemplu, să spunem că deții o mică fabrică de bere artizanală și vrei să-ți faci un shop pe Facebook. Acest lucru nu este permis în totalitate deoarece vei putea adăuga în shop doar pahare, desfăcătoare de bere sau orice alte promoționale pentru că platforma lui Mark Zuckerberg nu permite listarea de băuturi alcoolice în shop. Singura soluție e să-ți faci propriul shop, pe un domeniu propriu, acolo unde doar tu decizi ce și cum apare.

Un alt exemplu, schimbările de algoritm care apar peste noapte. Dacă până acum două zile puteai pune text peste imaginile postate pe Facebook Ads, acum reclamele cu mult text nu mai sunt acceptate. Gândește-te că ai planificat o campanie de promovare a noului tău produs și când să postezi reclama, eroare. Facebook nu te mai lasă. Bani irosiți, nervi și multă frustrare. Apoi, așa, din senin, aceeași platformă decide că e ok să permită text peste imagini. Cine nu s-ar enerva în situațiile astea?

Acum că ai înțeles de ce trebuie să ai propriul site, hai să îți prezentăm și câteva avantaje ale colaborării cu o firmă de web design.

1. Siguranța dată de un contract de prestări servicii
Profesioniștii colaborează doar în baza unui contract care stabiliește și reglementează termenii colaborării și-i protejează pe ambii semnatari de probleme legale.

2. Portofoliul
O firmă de web design vine cu un portofoliu din care poți alege diferite template-uri pentru a se înțelege cât mai bine modul în care viitorul site va arăta.

3. Experiența
Spre deosebire de un freelancer, o firmă deține o experiență mult mai vastă, cu atât mai mult cum anumite contracte către companiile mari nu pot fi delegate decât unei firme și nu unui freelancer. Cu cât o firmă de web design e mai experimentată, cu atât întregul proces de livrare este mai eficient.

4. Comunicarea eficientă
„Lost in translation” este un termen care dă fiori multor manageri, asta pentru că știu cât de mult timp se poate pierde prin comunicare ineficientă, de multe ori ajungându-se ca timpul alocat comunicării să-l depășească pe cel necesar construirii site-ului. O firmă are experiență în comunicare și deține respect față de client, timpul și banii acestuia.

5. Ajustare până la perfecțiune
Printr-un proces de feed-back și ajustare se ajunge la forma finală, astfel încât beneficiarul site-ului să primească exact ceea ce și-a dorit. Acest lucru se obține doar prin răbdare, profesionalism și atitudine orientată față de client.

Acum că ai înțeles avantajele pentru care merită să lucrezi cu o firmă de web design, îți recomandăm una dintre cele mai bune soluții atunci când cauți o firmă ce ofera servicii web design.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top