Stiri

Cofetaria Cremish – Dulciuri irezistibile

Cofetaria Cremish - Dulciuri irezistibileIn decursul timpului alimentatia de zi cu zi s-a transformat in arta, la fel ca si in cazul deserturilor. Dupa cum dovedesc papirusurile egiptene, dulciurile isi au inceputul acum 4.000 de ani in urma, desi cea mai ravnita este ciocolata, aceasta a fost descoperita de catre azteci si maiasi odata cu descoperirea arborelui de cacao din padurile tropicale de pe Amazon sau Orinoco, legendele considera ca semintele de cacao fusesera aduse din paradis iar stiinta si intelepciunea rezulta din consumul fructelor arborelui de cacao.

Odata cu trecerea timpului dulciurile in general au luat o alta forma, in zilele noastre, cofetaria Cremish s-a nascut din pasiunea pentru deserturi. Este situata in Iasi, pe strada Sf. Lazar nr. 29, vis-a-vis de Auchan Palas si ofera tuturor dulciuri de te lingi pe degete, acum nu stim daca ofera si stiinta si intelepciunea din legendele de acum 4.000 de ani, dar cu siguranta odata ce gusti din minunatiile pregatite cu grija din ingrediente naturale se vor trezi o multime de simturi placute. Inspiratia pentru produsele cofetariei Cremish se extrag din micile bucurii ale vietii dar si din colaborarea celor care le trec pragul, fara de care, perfectionarea si autodepasirea propriilor limite ar fi incomplete.

10407181_404447476377827_4907199133861097613_n

Cofetaria Cremish rasfata gustul tuturor cu prajituri, torturi de nunta, torturi aniversare, torturi de botez, torturi personalizate, briose pentru diferite ocazii , fursecuri, miniprajituri, bomboane, cozonaci si produse delicioase de cofetarie. Oferta foarte diversificata si complexa, reuseste sa satisfaca poftele vinovate sau nevinovate a fiecarui pofticios indiferent de varsta pe care o are, mai ales ca ei pot fi alaturi de voi in orice moment al vietii, reusind sa faca pentru tot felul de evenimente, produse delicoase si sanatoase chiar daca este vorba despre nunti, botezuri, aniversari, evenimente mondene, etc.

Prajiturile sunt delicioase, avand in compozitie numai creme fierte, naturale, respectand retetele clasice si folosind ciocolata de cea mai buna calitate!

Tortul de nunta este probabil cel mai important tort pe care-l veti cumpara vreodata, de aceea cofetaria Cremish va ofera tortul visat! Va ofera consultanta si degustare gratuita, in care se vor discuta despre ideile si cerintele voastre, despre detaliile designului, depre arome si preturi, pentru a va putea oferi tortul potrivit personalitatiii dumneavoastre!

Cofetaria Cremish Iasi

Adresa: Str. Sf. Lazar nr. 29
Contact: 0332 803 953 / 0746 238 567
Site: www.cofetariacremish.ro
Facebook: facebook.com/cofetariacremish/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top