Stiri

Combaterea rozatoarelor cu ajutorul aparatelor cu ultrasunete 

Un aparat cu ultrasunete anti soareci poate fi comandat dintr-un magazine online de specialitate. Alegerea unui astfel de dispozitiv ar trebui sa se bazeze pe indicatorii sai tehnici:

  • puterea care determina dimensiunea zonei de actiune. De asemenea, trebuie avut in vedere faptul ca peretii, mobilierul tapitat, covoarele si alte obstacole slabesc radiatiile ultrasonice;
  • autonomie, adica capacitatea de a lucra din baterie. Astfel de dispozitive sunt convenabile pentru a speria soarecii si sobolanii in incaperi in care nu exista cabluri electrice;
  • frecventa la care functioneaza dispozitivul trebuie sa fie de cel putin 20 kHz. Pentru a verifica, poti sa activezi regulatorul la valoarea minima si sa asculti sunetul: daca auzi o scanteiere, nu sunt indeplinite cerintele pentru tehnologia de alungare a soarecilor;
  • este necesar sa se tina seama de universalitatea actiunii: exista dispozitive care nu numai ca alunga rozatoarele, ci si insecte si alti daunatori, utilizarea lor fiind mai profitabila.
  • De asemenea, atunci cand se selecteaza un dispozitiv pentru spatii rezidentiale, trebuie luate in considerare populatia de soareci din casa.

Pentru cei care dispun de suprafete mai mari ale casei, pot profita acum de oferta unui aparat impotriva soarecilor . Avantajul este acela ca poate fi amplasat pentru o suprafata destul de mare a casei tale, si astfel,  poti indeparta daunatorii chiar si din apropierea casei.  Aparatul impotriva soarecilor este foarte simplu si eficient, se conecteaza la priza (220V) iar acesta incepe imediat sa-si faca efectul. Datorita sistemului ultrasonic special creat doar pentru a indeparta soarecii,  aparatul nu dauneaza oamenilor sau animalelor de companie. Imediat ce conectezi aparatul impotriva soarecilor la priza, acesta emite sunete ultrasonice si creaza in jurul sau un camp electromagnetic, care va tine la distanta daunatorii. Aparatul incorporeaza o lampa de veghe are un consum foarte redus si care poate fi folosita pe timp de noapte sau pentru iluminarea spatiilor cu lumina redusa. Aceasta lampa se poate aprinde sau stinge cu ajutorul  intrerupatorului aflat pe corpul aparatului.

Capcana pentru soareci

Capcana pentru soareci te ajuta sa scapi de soarecii dintr-o casa privata, si nu numai cu ajutorul repelentului, ci si cu ajutorul unei capcane pentru soareci. Daca soarecii si-au gasit adapost intr-o casa mica, va fi suficient sa utilizezi un astfel de dispozitiv. De asemenea,  capcana pentru soareci are un cost redus si se confrunta cu atacul impotriva soarecilor dintr-o zona limitata.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top