Evenimente

Concert Bere Gratis @ Iulius Mall, 15 iunie

Cumpărăturile până pe 22 iunie 2013 de la Iulius Mall le pot aduce clienţilor sejururi de vis în Turcia şi Grecia.
Sâmbătă, 15 iunie 2013, Iulius Mall îi invită pe ieşeni la o întâlnire cu muzica bună a formaţiei Bere Gratis. Evenimentul va începe la ora 18.00, la etajul întâi, în zona Café Blanc. Totodată, clienţii mall-ului vor avea ocazia să afle care sunt tendinţele sezonului de vară în materie de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, în cadrul Party Fashion Show. Printre magazinele care îşi vor prezenta colecţiile se numără BSB, Steilmann, Il Passo, Just Me, Coccodrillo, Mari-k, Pause şi Mona Fashion. În sâmbăta dedicată familiei, Iulius Mall va oferi, prin tragere la sorţi, o vacanţă all inclusive în Turcia, pentru şapte nopţi, la un hotel de cinci stele, valabilă pentru doi adulţi şi doi copii.

Premiile la cumpărături de la Iulius Mall continuă până pe 22 iunie, când un client va pleca împreună cu alţi trei prieteni pe insula Kos, în Grecia, unde va petrece un sejur de şapte nopţi, la un hotel de cinci stele, în regim demi-pensiune. De la ora 19.00, Andreea Bălan îi aşteaptă pe ieşeni la carnaval, într-un show care aminteşte de faimoasele petreceri de la Rio. Pentru a participa la tombola cu premii, clienţii trebuie să cumpere din Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei. Primii 100 de clienţi ai zilei au şansa să câştige premii instant precum: ochelari de soare, genţi izoterme, produse de îngrijire Avon sau răcoritoare Nestea.

Tot până pe 22 iunie, sute de copii de la grădiniţele din Iaşi le oferă părinţilor şi educatorilor adevărate demonstraţii de talent, în cadrul serbărilor organizate cu ocazia sfârşitului de an şcolar. Spectacolele prichindeilor au loc la parterul Iulius Mall, în zona Carrefour.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top