Evenimente

Celia Live @ Queen’s Club, 28 ianuarie

landscape-plasma-celia-copySerile cu artisti romani in Queen’s Club continuă Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012, cu una dintre cele mai soliste de muzica Dance din România – CELIA.
Cristina Ioana Socolan este o cântăreață și textieră româncă. Ea a și-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. Alături de colaboratoarea sa Isabela „Issa” Casian interpreta a lansat și primul material discografic de studio din cariera sa, Cine te iubește, un disc de muzică dance ce a fost lansat în același an. Materialul a reprezentat singura apariție a lui Socolan în discografia formației, ea părăsind Elegance în vara anului 2005.

Ulterior, ea a pus bazele proiectului Celia, acesta fiind și pseudonimul adoptat de artistă în următoarea etapă a carierei sale. În noiembrie 2007 ea a lansat sub egida casei de discuri Cat Music/Media Service albumul de debut, Celia, un disc ce îmbină stilul dance cu muzica house. Materialul a beneficiat de promovare prin intermediul unui număr de patru discuri single — „Pot zbura”, „Trag aer în piept”, „Șoapte” și „O mie de cuvinte” — unul dintre ele ajungând pe locul 1 în România.

La finele anului 2008 a fost lansată compoziția „Silence”, înregistrare neinclusă pe albumul Celia, ea marcând o schimbare în stilul muzical abordat de solistă.

În vara anului 2009 a început promovarea unui nou extras pe single, „Povestea mea”, el beneficiind de un videoclip filmat în Bulgaria și de o versiune în limba engleză, numită „My Story”.

În 2011 a colaborat cu Chris Thrace la piesa Lalida, cu Shaggy pentru piesa Dame și cu Kane Styles la videoclipul “It is love”.

Intrarea: Fetele – libera/Baietii – bonuri de consumatie 20 RON.

landscape-plasma-celia-copy

Asadar, Sambata 28 Ianuarie 2012, Queen’s Club va asteapta sa petreceti o noapte magica alaturi de CELIA, dansatoarele ei si cei doi Dj rezidenti.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top