Evenimente

Concert Connect-R, Sylvia si Puya la Iulius Mall Iasi in luna septembrie!

Concert Connect-R, Sylvia si Puya la Iulius Mall Iasi, 16 septembrieDacă faci cumpărături până pe 16 septembrie 2012, ai şansa să petreci şi să te întreci cu idolii tăi: Connect-R, Sylvia şi Puya! În luna septembrie, săptămânal va avea loc câte un concert în interiorul Iulius Mall după programul care urmează: Puya (8 septembrie), Sylvia şi Dj Rynno (15 septembrie) şi Connect-R (22 septembrie).
Toamnă cu surprize plăcute la Iulius Mall! Cumpărăturile făcute între 24 august şi 16 septembrie 2012 îţi oferă şansa să te întreci la darts cu Connect-R, să joci bowling cu Sylvia şi DJ Rynno sau biliard cu Puya.

Iulius Mall s-a gândit şi tine şi la gaşca ta, aşa că – toamna aceasta – surprizele se ţin lanţ. Shopping-ul de 100 lei este răsplătit, zilnic, cu bilete la cinema, un „super telefon” Samsung Galaxy, vouchere de cumpărături, memory stick-uri sau răcoritoare. Cei mai harnici clienţii ai fiecărei zile, primii 100, apasă pe un buton conectat la premii şi primesc darurile instant.

Cai care găsesc flyer-ul campaniei la promoterii din oraş sau din Iulius Mall, primesc GRATUIT 3 ore de distracţie la playground-ul StarNet, de la etajul 2.

Săptămânal, câştigătorii petrecerii organizate de Iulius Mall, pot petrece împreună cu 20 de prieteni alături de artiştii lor preferaţi. Aşadar, pe 8 septembrie 2012, joci biliard cu Puya, pe 15 septembrie bowling cu Sylvia şi DJ Rynno, iar pe 22 septembrie te întreci la darts cu Connect-R. Extragerile norocoşilor au loc pe 2, 9 şi 16 septembrie.
Toate “FUN-ingredientele” toamnei se găsesc la Iulius Mall!

afis-artistii-canta-pentru-gasca-ta-preview-a21

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top