Evenimente

Fly Project si Anna Lesko @ ERA Park, 6-8 martie

martor-eraiasi_anna_project_a1-01Duminica pe 6 martie Anna Lesko paseste pe scena de la ERA Park si le aduce iesenilor melodii super cunoscute si miscari de dans incendiare.
Show-ul va incepe de la ora 18:00 si va fi urmat de o sesiune prelungita de autografe si fotografii cu artista.
Ziua Femeii va fi serbata anul acesta intr-un mod cu totul special, printr-un super concert sustinut de cei de la Fly Project. Astfel, pe 8 martie, timp de 40 minute, cu incepere de la ora 18:00 artistii vor aduce pe scena de la ERA Park cele mai indragite ritmuri. Dupa concert, toate doamnele si domnisoarele vor avea ocazia sa discute cu indragitii interpreti, sa se fotografieze si sa primeasca autografe.

Targ de cadouri handmade pentru Ziua Femeii
Iesenii amatori de cadouri originale isi vor putea satisface curiozitatea la Targul de cadouri handmade organizat intre 4 si 8 martie in galeriile comerciale de la ERA Park. Peste 20 de tineri artisti locali vor aduce la targ cele mai reusite creatii ale lor, incepand cu bijuterii si ajungand la obiecte decorative, lumanari sau chiar dulciuri speciale. Accesul este gratuit, iar orele de vizitare sunt intre 14.00 si 19.00 in timpul saptamanii si intre 11:00 si 19:00 sambata si duminica.

Pe toata durata targului doamnele si domnisoarele vor avea parte si de clipe de rasfat, caci profesionistii in machiaj de la AVON si hair stylistii de la salonul Beauty Princess Academy vor fi prezenti in galerie pentru a le transforma in cele mai dorite femei.
Sesiunile de machiaj si coafura sunt cadoul de primavara al ERA Park fiind oferite gratuit in weekend intre 12.00 si 18.00 si luni si marti de la 16.00 la 19.00.

Caravana Miss Universe poposeste la Iasi
Pe 5 si 6 martie cele mai frumoase iesence au o noua sansa de a deveni Miss Universe. Caravana poposeste si anul acesta la Iasi pentru a selecta cele mai frumoase domnisoare care vor putea intra in marea finala de la Bucuresti din luna mai. Domnisoarele se vor putea prezenta in fata juriului de la Iasi sambata, pe 5 martie, intre orele 12:00 si 20:00 si duminica, pe 6 martie, de la 12:00 la 18:00. Castigatoarele preselectiei vor participa la semifinala competitiei ce se va desfasura la Bucuresti in luna aprilie, iar in cantonament vor fi admise 40 de concurente din toate zonele tarii.

[fblikebutton]
martor-eraiasi_anna_project_a1-01

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top