Evenimente

Concert Julio Iglesias pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi pe 11 mai 2016

Concert Julio Iglesias pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi pe 11 mai 2016 Miercuri, 11 mai 2016, incepand cu ora 20:00 va avea loc la Iasi pe stadionul din Copou, Emil Alexandrescu un senzational concert live cu Julio Iglesias, concert la care va participa si fiul acestuia, Julio Iglesias Junior.
Cu siguranta la auzirea vestii ca solistul va veni cu fiul sau, majoritatea s-au gandit la Enrique Iglesias. Artistul care a intrat de putin timp in Cartea Recordurilor ca singurul cantaret de origine latina care a vandut peste 300 milioane de discuri compuse in 14 limbi, va interpreta in cadrul concertului “Mi Vida”, piese de pe cel mai nou album al sau numit “Mexico”, lansat in 2015 dar si multe alte hituri celebre lansate de-a lungul carierei sale.

In deschiderea spectacolului din dealul Copoului, Julio Iglesias Jr. va urca pe aceasi scena alaturi de tatal sau. Concertul de la Iasi este parte a unui turneu mondial de promovare a ultimului album al cantaretului de origine latina.

Julio Iglesias a mai cantat la Iasi in 2008 alaturi de romanul Costel Busuioc, concertul avand loc tot pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou.

Biletele pentru concertul “Mi Vida” costa intre 80 si 500 Lei si sunt disponibile pe vreaubilet.ro, bilete.ro, bilet.ro, agentia de bilete de la casa Studentilor Iasi, Agentia Teatrala Iasi, spectacoleiasi.ro, casa de bilete a casei de Cultura a Sindicatelor Galati si casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta.

concert-julio-iglesiasi-iasi-2016

Evenimentul este organizat cu sustinerea Primariei Municipiului Iasi, partener media Europa FM.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. daniel

    May 7, 2016 at 7:41 pm

    Vand 2 bilete alaturate la concertul Julio Iglesias din Iasi, 11 mai ora 20, categoria 2, pret 160 de ron/bilet, cu atat le-am cumparat si eu. Telefon 0745386137. Predare personala in Iasi in ziua concertului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top