Evenimente

Concert Ștefan Bănică la Casa de Cultură a Studenților din Iasi, 19 noiembrie

Concert Ștefan Bănică la Sala Sporturilor din Iasi, 19 noiembrieConcertul Ștefan Bănică din Iași, programat inițial la Sala Sporturilor din municipiu, va avea loc în ziua programată, 19 noiembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților din Iasi. Organizatorii au luat această decizie din motive obiective, ce țin de logistică și echipamente tehnice. Biletele achiziționate rămân valabile.
Concertul lui Ștefan Bănică în Iași face parte din turneul național „Gură, taci!” , care poartă numele celui mai recent single si album lansat de artist și este în desfășurare în principalele orașe din țară precum: Galati, Timisoara, Constanta, Craiova, Brasov, Bacau, Iasi si Suceava.

Ștefan Bănică este un artist complet, excelând în toate domeniile în care activează: muzică, teatru, film, televiziune, regie și în calitate de producător al propriilor show-uri. Cu o carieră de peste 25 de ani, cu 15 discuri de autor lansate, vândute în peste 500.000 de exemplare, Ștefan Bănică este un adevărat brand în piesajul muzical autohton.

Vino cu cei dragi să trăiești alături de Ștefan Bănică o seară de neuitat la concertul „Gură, taci!”. Joi, 19 noiembrie, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași.

sbanica-afis-turneu-gura-taci-e1442560130155

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenților și online pe: vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top