Stiri

Conduc prudent, viata are prioritate !

1. Ideea proiectului

Campania are ca scop sensibilizarea soferilor in trafic. Prin programul derulat, membri clubului Rotaract Iasi in colaborare cu Politia Rutiera Iasi, vor lipi pe luneta automobilelor autocolante cu un anumit mesaj, in tema cu campania Politiei Rutiere, “Viata are Prioritate”.

Ca mesaj, pe autocolant va aparea urmatorul text:
Conduc prudent. Viata are prioritate.

2. Partile implicate:

– Membrii Clubului Rotaract Iasi
– Politia Rutiera Iasi
– Sponsorii proiectului
– Participantii la traffic
– AutoMotorClub.com

3. Desfasurarea proiectului.

Proiectul se va desfasura in data de 28 noiembrie intre orele 10 – 12, in zona Soseaua Pacurari, la iesirea din Municipiul Iasi, in zona Bucium, Rond 30, la iesirea din Municipiul Iasi spre Vaslui pe DN 24 precum si in zona Universitate. In zonele stabilite membrii implicati in proiect vor lipi autocolantele cu mesajele respective pe luneta autoturismelor oprite de agentii Politiei Rutiere. Autocolantele vor fi lipite numai cu acordul soferului participant la trafic.

Pentru mediatizarea proiectului se vor face comunicate de presa catre toate sursele media locale. In comunicatele de presa vor fi specificati partenerii la acest proiect. Autocolantele vor contine pe langa unul din mesajele de mai sus si sloganul: “Campanie organizata de Rotaract Iasi in colaborare cu Politia Rutiera” precum si numele sponsorilor acestui program. In intervalul de timp stabilit se intentioneaza lipirea a minim 250 de autocolante.

4. Scopul Proiectului.

Sensibilizarea soferilor cu privire la condusul preventiv in scopul posibilitatii de a evita accidentele.

5. Metodologie

Cu ajutorul agentilor Politiei Rutiere, care vor opri participantii la trafic, tinerii voluntari ai clubului Rotaract Iasi vor lipi pe luneta autoturismelor autocolantele cu mesaj. Inainte de acest lucru, soferului i se va prezenta campania in cateva cuvinte si i se va cere acordul pentru a participa la aceasta campanie prin lipirea autocolantulu. Intreaga procedura nu trebuie sa depaseasca 1 minut. In cazul timpului nefavorabil, se va restabili data de desfasurare a proiectului, de comun acord intre partile direct implicate.

6. Grup tinta.

Grupul tinta la acest proiect este reprezentat de toti soferii participanti la trafic, cu precadere cei cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, deoarece statistic vorbind aceste persoane sunt cel mai des implicate in accidente rutiere grave.

Mai multe detalii pe pagina oficiala a partenerului media a campaniei.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top