Stiri

Consumul de steroizi in Romania

Consumul de steroizi in Romania
Consumul de steroizi in Romania este acceptat legal doar daca vine cu prescriptie medicala. Altfel, este interzis sa folosim steroizi anabolizanti.

Ce sunt steroizii?

Steroizii sunt produse sintetice care imita hormonul masculin numit Testosteron. Exista o varietate de steroizi cu fel si fel de derivari din Testosteron care ne ajuta sa fim mai activi, sa castigam greutate, sa ardem grasimi si asa mai departe. In mare parte, fiecare steroid a fost creat pentru un scop anume, pentru a vindeca o anumita boala sau pentru a ne ajuta sa ne dezvoltam dintr-o anumita privinta.

Steroizii sunt folositi in principal de oamenii cu diferite afectiuni de crestere, bolnavi sau de catre persoane care au suferit accidente grave si lupta pentru revenire. Insa mai exista o categorie de persoane care folosesc aceste produse si sunt persoane sanatoase: culturistii sau sportivii

Culturistii folosesc steroizi pentru a castiga masa musculara. Nu mai este un secret pentru nimeni ca majoritatea culturistilor pe care ii vedem la Tv ca au castigat Mr. Olimpia sau altele, consuma steroizi. Multi sportivi din domenii precum tenisul, boxul, luptele, ciclismul de asmenea au fost depistati pozitiv la consumul de substante dopante de-a lungul timpului. Acesti sportivi nu foloseasu produsele anabolizante pentru cresterea masei musculare, ci pentru dezvoltarea capacitatilor fizice, dezvoltarea rezistentei si pentru a da un randament mai bun in conditii de stres.

Cu alte cuvinte, da, steroizii ajuta! Dar trebuie sa retinem faptul ca in aceste cazuri steroizii au ajutat fiindca administrarea s-a facut sub supraveghere medicala, nu au fost administrati dupa ureche. Si astfel ajungem la o alta categorie de persoane care folosesc substante anabolizante: oamenii de rand care merg la sala de forta. Aceste persoane iau steroizi pentru a le creste masa musculara si pentru a ridica mai multe greutati. Cu alte cuvinte, pentru a arata mai bine. Teoretic nu ar fi o problema, dar practic, unele persoane iau astfel de produse fara sa tina cont de parerea specialistilor si de multe ori cred ca cu cat mai mult, cu atat mai bine. Iar dozele mari duc usor la efecte adverse si in cele din urma ajungi sa cunosti efectele adverse, fara a te mai bucura de efectele benefice ale steroizilor.

In Romania este interzis consumul de steroizi fara a avea prescriptie medicala, cu toate acestea, sunt multe persoane care folosesc steroi anabolizanti. Aceste produse luate in doze moderate vor veni cu efecte benefice. Dar un alt lucru foarte important este sa alegeti o sursa de incredere de unde sa cumparai steroizi. Spun asta fiindca pe piata exista foarte multe produse contrafacute si cu siguranta nu ne dorim sa inghitim sau sa injectam substante necunoscute facut ein cine stie ce laboratoare underground.

Astfel, in incheiere, tin sa va zic ca daca tot ati ales sa folositi steroizi, atunci cumparati de la surse bune, precum Steroizi-Originali.com si mentineti un dozaj minim, de baza, pentru a nu fi expus la efecte secundare.

Noi nu sustinem si nu recomandam folosirea de produse anabolizante, fiindca nefiind sub supraveghere medicala, efectele adverse pot aparea cu usurinta. Este un fenomen ce nu poate fi tinut sub stapanire, ca si fumatul, ca si consumul de alcool. Sunt lucruri care in cantitati mari, duneaza. Tocmai de aceea va recomandam sa va informati cat mai mult si sa mentineti doze optime.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top