Evenimente

Copii, haideți să gătim împreună la Centrul Comercial Felicia

Sâmbătă și duminică, 2 și 3 februarie, orele 10:00 – 12:00, la Centrul Comercial Felicia, are loc atelierul de gătit pentru copii, pe culoarul din mijloc, în zona magazinului Takko. Bucătarii de la Soft & Grace vor învăța copii să gătească un mic dejun sănătos și cel mai gustos sandwich, pentru o gustare sățioasă.

Participarea este gratuită, în baza programărilor făcute la numărul de telefon 0756 048 267. Rezervările se fac de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00.

Activitatea va începe la ora 10:00, când se vor verifica programarile făcute telefonic, apoi va urma cu o scurtă introducere despre preparatul ce urmează a fi gătit. Rezervările se vor verifica până la ora 10:30, iar dacă părinții vor veni după această ora, se va anula rezervarea.

Toți copiii vor fi așezați la măsuțe, vor primi sorțuri și vor fi îndrumați de către bucătarii Soft & Grace, în realizarea preparatului. Spre final, copiii vor primi diplome din partea organizatorilor și multe aplauze din partea părinților.

Atelier sâmbătă: măr umplut cu cremă și fructe

Atelier duminică: sandwich buburuză

Regulament

Vârsta minimă pentru a participa este de 4 ani, iar vârsta maximă este de 12 ani.

Înscrierile se fac prin apel telefonic și nu mesaj text pe telefon sau pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Felicia.

Un copil poate participa la un singur atelier.

Nu se fac înscrieri pe loc, în ziua evenimentului, decât pentru cei care sunt prezenți la începerea evenimentului și se eliberează locuri dintre cele rezervate.

Nu se fac înscrieri la fața locului pentru celălalt atelier.

Verificarea rezervărilor se face în intervalul 10:00 – 10:30. În cazul în care ajungeți la eveniment după această oră, locul va fi cedat altui participant.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top