Buna Ziua Iasi

Covorul nu trebuie sa lipseasca din incapere!

O regula  de aur pentru orice asa care pune pret pe aspectul din interior, este acea de a avea un covor care sa se potriveasca cu restul decorului. Exista foare multe covorase interior din care putem alege, insa doar cateva frime ofera caltiate 100%.

Sanito.ro este un furnizor recunsocut in Romania, pentru  calitate aprodsuelor sale, desi majoritatea produselor ep site sunt produse de curatat, Sanito.ro distribuie si covoare profesionale.

Pentru cine sunt covoarele profesionale Sanito?

Nu exista un profil de client anume in portofoliul companiei, insa de-a lungul timpului Sanito.ro a avut placerea de a furniza institutii publice, spitale, scoli, firme private da si cosnumatori casnici.

In gama lor de covoare regasim :

-mocheta profesionale;

-covoare birou;

-covorase interior;

-covorase dezinfectante;

-covorase HORECA;

covoare exterior.

Importanta covorului intr-o camera

Cand vine vorba de alegerea culorii covorului dvs., prima intrebare care trebuie pusa este daca covorul va deveni piesa centrala a camerei sau daca se va alatura pur si simplu celorlalte elemente decorative. Daca covorul trebuie sa devina piatra de temelie a mobilierului, la intrarea in camera, este mai bine sa alegeti o culoare in contrast puternic cu celelalte culori. Pe de alta parte, daca doriti sa creati un spatiu echilibrat, pe aceleasi tonuri, atunci trebuie sa alegeti o culoare pe aceeasi scara cromatica ca si restul camerei.

Cald sau Rece ?

Culorile pe care le alegeti pentru mobilierul dvs. sunt foarte importante si va influenteaza starea de spirit si confortul. Culorile calde tind sa fie stimulante, in timp ce culorile reci ofera o atmosfera de pace si liniste. Ne vom aminti de pe vremea scolii la scala cromatica unde rosii, galbenele, portocalele si cremele sunt clasificate ca fiind calde, in timp ce griurile, verdeturile si albastrii sunt reci. Chiar daca covorul va fi o completare a intregii incaperi, va ajuta totusi sa dati senzatie de caldura sau frig.

Deschis sau intunecat?

Alegerea intensitatii culorii este un alt aspect important de luat in considerare atunci cand se decide culoarea covorului. Desi covoarele handmade sunt foarte rezistente la pete datorita calitatii si tipului de materiale din care sunt fabricate, este important sa evaluati utilizarea lor in interiorul camerei si sa luati in considerare, de asemenea, cat de mult trafic va exista in spatiul respectiv. De exemplu, cu cat un covor este mai expus calcarii, cu atat mai multe sanse sunt sa sfarsesti sa toarne ceva peste el. Prin urmare, un covor intunecat ar fi o alegere buna pentru o intrare sau un coridor, in timp ce covoarele de culoare deschisa sunt ideale in dormitor.

in fiecare an sau sezon exista tendinte de culoare pe care le putem vedea in toate revistele si site-urile de design interior. Acest lucru poate fi util si ne va oferi idei, dar cand vine vorba de covoare, este mai bine sa nu luati aceste tendinte ca o comanda absoluta.

Luand in considerare sfaturile de mai sus, va va fi mult mai usor sa coamndati un covor de caltiate de la Sanito.ro!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top