casti de copiat
Diverse

Credit pana la salariu fara dobanda

Toti avem nevoie de un loc de unde sa luam, cand avem o situatie de criza, bani cat mai repede. De multe ori, unele probleme nu pot suferi nicio amanare. Fie ca este vorba de o reparatie urgenta sau de o calatorie neprevazuta, banii joaca un rol esential. Daca avem suma necesara la dispozitie, putem rezolva situatia fara nicio problema. Insa, daca suntem pe zero cu bugetul, ne vedem nevoiti sa ne imprumutam.

Unii apeleaza la rude sau prieteni, altii apeleaza la banci. Sunt totusi situatii in care nici cunostintele, nici bancile nu ne pot acorda suma dorita. Primii pentru ca poate nu au nici ei. Cu bancile este si mai complicat. Trebuie sa indeplinim anumite conditii pentru a ni se acorda un credit. Avem nevoie de o vechime minima de 6 luni, poate chiar 1 an, trebuie sa avem un salariu bun si fara alte credite, sa nu depasim gradul de indatorare sau sa nu fim in baza de date. Daca picam “testul” la una din conditiile de mai sus, creditul de la banca nu ne va fi acordat. Mai mult, nu trebuie sa mai amintim despre actele pe care este nevoie sa le depunem si timpul de asteptare pentru aprobarea dosarului. Asa ca, cel mai bine, este sa mergem la sigur si sa apelam la un credit rapid de la o institutie financiara nebancara. Procedura este extrem de simpla.

O astfel de institutie poate fi contactata online, telefonic si, in unele cazuri, se poate merge chiar si la sediu. Poti obtine usor un credit pana la salariu doar cu buletinul, cu dobanda 0% daca te afli la primul imprumut de gen. Sunt institutii nebancare care, nu numai ca iti aproba creditul repede, dar in maxim doua ore iti si pot vira banii in cont. Sumele de bani imprumutate pot fi intre 100 si 2000 de lei, bani pe care, de altfel, nu ai reusi sa ii iei de la o banca, deoarece multe dintre acestea au un plafon obligatoriu pentru imprumut care depaseste cei 2000 de lei. In 35 de zile, banii imprumutati de la institutia financiara nebancara vor fi pusi in cont si asta este tot.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top