Sanatate

Criolipoliza, o metoda curioasa, dar eficienta care iti face corpul sa arate de colectie!

Criolipoliza, o metoda curioasa, dar eficienta care iti face corpul sa arate de colectie!

Chiar si dupa nastere sau alaptare fara doar si poate femeila zilelor noastre doreste sa coincida asteptarilor societatii si sa isi ridice nivelul in raport cu standardele sale, insa de multe ori acest lucru nu poate fi facut la intensitatea dorita deoarece pot exista schimbari la nivel hormonal sau corporal.

Desigur, daca stam putin sa ne gandim, o nastere solicita abdomenul feminin, astfel ca acesta ar putea capata forma inestetica de exprimare, iar intr-o alta situatie mai putem distinge si femeile care dintr-un motiv sau altul retin strat adipos, situatie in care atat vestimentatia cat si propria parere de sine ar putea fi afectate.

Deseori, tehnica medicala sau a??metodele babestia?? recomanda indepartarea straturilor de grasime sau a celulitei prin metode destul de dureroase, care solicita atat recuperare, cat si consumarea unor produse in mod excesiv, fie farmaceutice, fie dermatologice sau curative.

A venit momentul sa va identificati cu o tehnica revolutionara, precum este criolipoliza, facuta special pentru ritmul vietii rapide si asteptarile feminine, fara sa fie nevoie sa va luati liber de la munca pentru a va recupera, sa luati un anume tratament, sau dupa caz alte metode ulterioare de ameliorare.

Scurta prezentare a tehnicii de criolipoliza Cluj

Cand vorbim de stratul adipos, trebuie sa ne imaginam o a??colectiea?? de celule dispuse sistematic intr-un anume loc la nivel abdominal.

Criolipoliza este o procedura care isi propune ca la nivel sistematic sa desprinda aceste celule, si sa le izoleze, cu ajutorul unor fluxuri de temperatura scazuta, iar in urma acestui proces se intervine cu vacuum si se aplica un gel pentru a controla procesul si a proteja zona pielii pe care se actioneaza.

Statisticile arata ca la actionarea unei proceduri de criolipoliza poate fi redus un strat adipos cu pana la 20-40% din valoarea sa totala, astfel ca se pot observa schimbari vizibile.

Evident ca, acest lucru este in functie de fiecare structura corporala in parte,A?iar maximizarea rezultatelor ar putea fi finalizata intr-un numar de 15 pana la 45 de zile, existand si alti factori care pot influenta transformarile, precum varsta, metabolismul sau stilul de viata.

Multe persoane compara criolipoliza cu situatia in care este contactata o raceala si actiunea celulelor anti-corpi de a-l proteja, nefiind distanta mare intre cele doua fenomene distincte.

La desprinderea celulelor adipoase, intervin numeroase macrofagele, organisme ce sunt destinate indepartarii celulelor moarte ca urmare a frecventarii acestui proces.

Asadar, criolipoliza este un fenomen de indeparte a celulitei si reducere a stratului adipos pe cale naturala, ce se executa fara sa fie fortate reactiile corporale.

Estetic Salon, locul unde te poti rasfata cu pachete imbatabile

Femeile pentru a fi atragatoare, pun foarte mare accent pe estetica corporala, o situatie pe care cu siguranta ti-o doresti si tu pentru a-ti pastra argumentele de seductie.

La noi se pot distinge pachete personalizate lunar ale acestei tehnici, ba mai mult poti combina si cu alte servicii, nivelul de calitate si pret ramanand neschimbat.

Ne poti vizita peA?site-ul nostru, sau ne poti contacta telefonic daca esti din zona pentru a te programa! Te asteptam!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top