casti de copiat
Diverse

Cris Smile- recomandat pentru cei mici

Dragii mei vom vorbi azi despre Cris Smile un cabinet de stomatologie  la cele mai inalte standarde, cabinet ce ofera servicii de toate felurile din punct de vedere al dentitiei.

Cabinetul este format din persoane capabile, persoane care iubesc meseria de stomatolog si care depun eforturi mari pentru ca pacientii sa aiba cele mai bune servicii si un zambet frumos.

Medicii de aici sunt extrem de prietenosi, la fel si restul persoanalului, sunt mereu cu zambetul pe buze, calzi si foarte primitori, de aceea sunt de parerea ca aceasta clinica de stomatologie este perfecta pentru copiii nostri.

Teama de medicul dentist, este si va fi probabil prezenta in viata noastra, de aceea cel mai bine ar fi sa ii invatam pe cei mici cu vizitele la dentist, sa ii familiarizam cu personalul, cu care ulterior vor dezvolta o frumoasa relatie de prietenie.

Cabinetul ofera servicii asa cum spuneam atat pentru cei mici cat si pentru noi, trateaza orice de la simple carii pana la implanturi, lucrari dentare, detartraj plus periaj dinti, tot felul de servicii ce au legatura cu dantura noastra.

Cris Smile este cabinetul ideal pentru intreaga familie, deoarece medicii de aici se ocupa de la cel mai mic pana la cel mai mare membru al familiei noastre, insa pentru cei mici este ideal, deoarece fiecare persoana de aici te intampina cu zambetul pe buze, iar cei mici sunt tratati foarte calduros, astfel incat sa nu se sperie.

Prima data cand am pasit aici, am cerut sfatul specialistilor vis a vis de montarea unui aparat dentar , am fost multumita de ce mi-au explicat si de atunci am mers intotdeauna la ei.

In cazul in care nu v-ati hotarat unde sa mergeti la dentist eu va recomand sa mergeti macar o data la clinica Cris Smile si cu siguranta o sa fiti multumiti!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top