casti de copiat
Diverse

Centurile din piele – accesoriile ideale

Cele mai putin apreciate accesorii, din zilele noastre, sunt acele centuri din piele, pe care cel mai adesea le vezi prinse la braul chelneritelor de la terase, la barmani sau la frizeri. De ce spun ca sunt accesorii? Pentru ca exact asta sunt – un accesoriu care sunt special create pentru a completa o tinuta.

Am putea sa o comparam cu o mini-geanta. In orice caz, putina lume o considera un accesoriu propriu-zis si mai degraba o privesc ca pe un ‘’obiect al muncii’’, pe care il folosesti doar la serviciu, in niciun caz in alte circumstante mai ‘’prietenoase’’. Personal, mi-ar placea ca aceasta frica fata de centurile din piele sa dispara, deoarecce ele merg purtate si peste zi, fiind mult mai usoare decat o geanta obisnuita.

De ce spun ca centurile din piele sunt accesorii ideale? Pentru ca sunt usoare, comode si rezistente. In plus, te ajuta sa te organizezi mai bine si, cu timpul, vei invata sa transporti dupa tine doar strictul necesar, ca sa nu te cari cu greutati inutile dupa tine, oriunde te duci. Exista centurile de ospatari, cu care iti faci treaba la job, centuri pentru scule, ideale pentru toti mesterii adevarati, dar exista si centuri din piele medicinale – acestea se pot considera accesorii mai speciale, intrucat nu sunt facute sa fie purtate la vedere, ci pe sub haine.Mai exista si centura traditionala si cea de fitness, cea din urma ajutand la antrenamentele sport.

Exista multe materiale din care acestea sunt confectionate, dar cel mai bun si mai recomandat material, in acest caz, este pielea naturala. Pielea este un material obtinut prin prelucrarea pielii animale, dar pana sa ajunga la forma finala, produsul trece prin mai multe etape de fabricare. Pielea este intrebuintata la confectionarea articolelor de imbracaminte, incaltaminte, dar si in tapiserie si marochinarie, tocmai datorita durabilitatii sale.

Astazi pielea este vazuta drept un material foarte luxos. Ceea ce este foarte important de stiut este ca orice material, indiferent de cat de scump sau de calitativ ar putea fi, nu va putea sa inlocuiasca pielea (dovada fiind faptul ca pielea este folosita inca din cele mai vechi timpuri).

Revenind la centurile noastre, daca vreti sa stiti un producator bun, atunci va recomand magazinul online Masima.ro – este un site ce iese in evidenta prin gama bogata de produse realizate in atelierele proprii cu materiale de foarte buna calitate si toate produsele disponibile sunt confectionate din piele naturala. In plus, toate preturile le gasesti la preturi de producator, la care se adauga valoare produselor. Deci ai garantia unor accesorii din piele de calitate!

Sfatul meu sincer catre voi, este sa acordati o sansa si centurilor din piele. Si ele sunt accesorii care pot sa fie integrate intr-o tinuta de zi cu si. In plus, este ceva nou, cu care poti sa iesi din banalitate si sa atragi priviri atat curioase, cat si admirative. Poate chiar o sa iti placa si o sa le recomanzi si tu, mai departe, prietenilor care vor ceva neobisnuit, diferit, unic. Incercati centurile din piele de pe Masima.ro si impartasiti si experienta voastra cu ele.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top