Stiri

Cu ce te ajuta o Agentie de Social Media?

Traversăm o perioadă în care afacerile tranzitează masiv spre online, iar un business care nu se adaptează, indiferent de valoarea pe care o au produsele sau seviciile acestuia are toate șansele să dispară.

În calitate de antreprenor este greu să le faci pe toate și după ce începi să înțelegi amploarea informațiilor pe care trebuie să le asimilezi periodic pentru a-ți promova afacerea în online, iei în serios externalizarea serviciului către o agenție de social media.

Principala misiune a acesteia este de a ajuta un business să se promoveze pe canalele de social media într-un mod cât mai rapid și mai eficient, folosind ultimele tehnologii și tendințe din domeniu.

Concret, iată câteva servicii prin care o agenție de social media contribuie decisiv la dezvoltarea afacerii tale:

Optimizare SEO
Acest serviciu este indispensabil oricărui brand care deține un website, dorește o poziție superioară în căutări sau propulsarea postărilor din social media. Un specialist cu experiență va urca rapid afacerea ta în topul vizualizărilor, indiferent de platformă.

Campanii Advertoriale SEO
Acestea sunt articole plătite, distribuite pe site-uri care prezintă relevanță în domeniul de activitate al afacerii tale și au rolul de a te promova drept un specialist în domeniu, acreditat prin asociere de către site-urile partenere. De asemenea, prin intermediul acestor articole pot fi prezentate inclusiv produse sau servicii.

Content Marketing
Acest serviciu este crucial pentru strategia de SEO a unei afaceri și te ajută să te conectezi cu clienții tăi prin conținut de calitate, empatic, prietenos și interactiv, construit într-un mod compatibil cu domeniul de activitate și „tone of voice”-ul afacerii tale. Cu cât mesajele tale sunt mai originale, cu atât te vor diferenția mai mult de competiție și automat vor genera mai multe vânzări.

Administrare Conturi de Social Media
Facebook, Instagram, YouTube sau LinkedIn, toate aceste platforme se află într-un proces constant de evoluție și ți-ar trebui cel puțin un angajat care să fie la curent cu schimbările care au loc de la o zi la alta și te pot impacta negativ în eventualitatea în care nu ești la curent cu ultimele noutăți.

De asemenea, programarea postărilor, administrarea relației cu comunitatea și campaniile de promovare prin intermediul influencerilor sunt niște taskuri care pot afecta serios imaginea afacerii tale în cazul în care nu sunt executate corect sau nu sunt efectuate de personal specializat în gestionarea situațiilor neprevăzute sau ale eventualelor erori care pot surveni.

Campanii PPC
Campaniile Pay per Click sunt modul în care se crește numărul lead-urilor și implicit al comenzilor. Agenția construiește Ads-uri specifice platformei care vor fi rulate ciclic și le setează astfel încât să fie cât mai eficiente din prisma costurilor, obținând în același timp cel mai scăzut preț per afișare.

Site-uri de Prezentare
Spre deosebire de platformele sociale, site-ul web este locul în care ai control deplin, fără a te supune termenilor și condițiilor impuse de acestea. Așadar, orice afacere care se respectă trebuie să dețină un site modern, cu conținut scris corect dpdv gramatical și care să se încarce rapid, scăzând astfel „bounce rate-ul” și crescând implicit retența de clienți. Construirea unui asemenea site este o sarcină comună pentru agenție care se respectă.

Marketing Imobiliar și Fotografie Imobiliară
În eventualitatea în care dorești să promovezi o proprietate aflată la vânzare sau intenționezi să te promovezi în calitate de agenție imobiliară sau agent imobiliar, îți pot fi oferite pachete de servicii configurabile care să includă spoturi video, fotografii profesionale care să atragă clienții, precum și promovare alternativă (precum bannere imobiliare).

Ca și încheiere, prin intermediul celor exemplificate mai sus, o agenție marketing online va prelua complet comunicarea și promovarea de pe umerii tăi, lăsându-ți timp pentru a te ocupa de restul activităților antreprenoriale, fără a neglija necesitățile businessului tău.

Practic plătești pentru a câștiga timp și garanția unor servicii de calitate care te vor diferenția de competitorii tăi și implicit îți vor crește vânzările.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top