Evenimente

Cum a fost AC/DC @ Piata Constitutiei, 16 mai

CONCERT - PIATA CONSTITUTIEIIn dischidere a cantat Iris si trupa heavy-metal (din America) Down, concertul trupei Australiene AC/DC din Piata Constitutiei a fost un real succes. Singurul lucru care ne-a dezamagit a fost ca trupa a stat foarte putin in tara noastra, starurile au prefer at sa stea tot weekendul la Sofia (Bulgaria), ajungand in Romania la 19:30 si plecand cu putin timp dupa terminarea concertului.
60.000 de oameni au ascultat live AC/DC intr-un eveniment istoric pentru tara noastra, concertul facand parte din turneul “Black Ice Tour”.
Spectacolul a avut parte de un adevarat joc de lumini, lasere, artificii, concertul a avut in deschidere pana si o locomotiva de 3 tone.
Cei 60.000 de spectatori au avut in preajma si peste 1000 de reprezentanti ai fortelor de ordine, din care 300 au fost politisti iar 700 jandarmi.

Setlistul din concertul AC/DC, 16 mai 2010:
1. Rock N’ Roll Train
2. Hell Ain’t a Bad Place to Be
3. Back in Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6. Shot Down in Flames
7. Thunderstruck
8. Black Ice
9. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot to Thrill
12. War Machine
13. High Voltage
14. You Shook Me All Night Long
15. T.N.T.
16. Whole Lotta Rosie
17. Let There Be Rock
18. Highway to Hell
19. For Those About to Rock (We Salute You)

[fblikebutton]

CONCERT - PIATA CONSTITUTIEI

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Mihai

    May 20, 2010 at 3:23 am

    Un concert extraordinar, un eveniment istoric, trupa pe care nu visam sa o vad live atunci cand ascultam aceste hituri. La concert am vazut rockeri de la 70 de ani pina la 10-12ani. Alaturi de mine un grup de rockeri care cred aveau 10-12ani si care au cantat toate piesele cunoscute (stiau in toate versurile). In spatele meu se afla un tip cam la 60-65ani imbracat in rocker adevarat, putin “atins” de efectul berii din incinta, care a gasit de cuviinta sa-l injure pe Ceausescu ca nu a putut vedea acum 30 ani aceasta trupa si ca a fost tinut inchis in ROMANIA, dar s-a consolat ca a putut vedea concertul si acum (nu au venit prea tarziu pentru el).
    Angus Young a fost extraodinar, dar figura lui dovedea ca nu se afla acolo, era in alta lume, probabil ca doar in aceasta stare poate face chitara sa produca istorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top