Entertainment

Cum activezi bonusul de 700 RON de la Maxbet?

maxbet-cod-bonus-1

Maxbet este probabil cea mai veche companie din România din nișa cazinourilor. Găsim pe teritoriul țării câteva sute de agenții stradale, ei fiind cei mai mari din acest punct de vedere. Maxbet s-a extins în ultimii ani și în domeniu online, unde nu au doar păcănele, ruletă și alte jocuri de cazino, ci și o secție dedicată pariurilor sportive. Ei au venit în anul 2021 cu bonusuri competitive, iar dacă nu ai un cont la acest operator, vei afla în curând de ce ar trebui să o faci.

Bonus de 50 RON fără depunere

Înainte de explica cum poți activa bonusul de 700 Ron de la Maxbet, este bine de știut că aceștia sunt printre singurii din țară care oferă un bonus fără de depunere de 50 RON, care poate fi activat după ce ai trecut de verificările aferente pentru a îți dovedi identitatea.

Bonus de 700 RON!

În primul rând, trebuie să știi că acest bonus Maxbet este de bun venit și poate fi activat pentru conturile noi. Pentru a putea profita de el, va trebui să depui o sumă de minimum 50 RON, iar apoi va trebui să introduci în căsuța aferentă codul promoțional „BUNVENIT”. Dar acesta este doar începutul, deoarece bonusul lor este puțin diferit față de competiție.

Pentru a primi 100 RON bonus, va trebui să depui de 5 ori 50 RON, iar fiecare pariu trebuie plasat pe evenimente diferite. Poți repeta procesul de 7 ori, pentru a putea profita de un bonus total de 700 RON. Fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de minimum 1.85 dacă biletul conține un singur meci, iar în cazul în care vrei să introduci mai multe meciuri, atunci cota minimă este de 1.35.

Cerințele de rulaj pentru bonusul de la Maxbet sunt printre cele mai ușoare de realizat dintre toate companiile din nișa pariurilor. Bonusul poate fi accesat în primele 30 de zile de la prima depunere și este disponibil 3 zile de la eliberarea lui. El poate fi plasat pe cote de minimum 2.00, dacă biletul are un singur eveniment, și pe 1.50, dacă biletul conține cel puțin două evenimente.

Este important să știi că nu trebuie să activezi alt bonus în timpul rulajului bonusului de bun venit, deoarece riști să pierzi fondurile suplimentare și câștigurile pe care ele le-au generat. Întotdeauna trebuie să fii disciplinat și să pariezi în mod responsabil.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top