Sport

De ce să pariezi online și nu offline?

pariaza-online

Astăzi este destul de greu să pariem offline, chiar dacă ne-am dorit acest lucru, mai ales din cauza restricțiilor cauzate de pandemie. Chiar și așa, sunt multe beneficii asociate cu o platformă online, chiar dacă unele sunt evidente. Mediul online are capacitatea să ne ofere o experiență mult mai bună și mai bogată față de o agenție stradală. Cu toate acestea, mulți dintre români încă preferă agențiile offline, iar aici probabil intră în calcul rezistența la schimbare sau frica de nou.

Mediul online este mult mai sigur și mai comod pentru pariuri

Este mult mai comod și mai sigur să pariezi în mediul online, deoarece atunci când o vei face, te vei afla, cel mai probabil, în interiorul casei tale. În plus, vei salva foarte mult timp. Nu va trebui să mergi la o agenție stradală și vei putea verifica rezultatele imediat direct în platforma pe care o alegi. Dacă nu ai mai pariat online, îți recomand sa urmezi pașii de inregistrare Betano, una din cele mai bune platforme de pariuri online din România.  Totodată, vei putea paria de oriunde dorești, fie că te afli la munte sau la mare în vacanță, într-o călătorie de afaceri, la pescuit, etc.

Este deschis non-stop

Chiar dacă nu ne-am fi aflat în mijlocul unei pandemii, majoritatea agențiilor stradale s-ar fi închis la un moment dat, puține dintre ele fiind deschise tot timpul – de obicei cazinourile au un program similar. Dar, în momentul de față, dacă nu ai un cont online și vrei să pariezi, de exemplu, la ora 23:00, îți va fi imposibil să o faci. Indiferent că vrei să pariezi pe fotbal, tenis, să te joci la păcănele, la ruletă, să intri la o sesiune de blackjack, poker, și așa mai departe, mediul online îți va oferi toate oportunitățile.

Ai parte de bonusuri de bun venit mari

Mai ales recent, am văzut o explozie de oferte din partea multor case de pariuri privind bonusurile de bun venit și cele oferite pentru fidelizare. Practic, poți alege între mai multe tipuri de bonusuri, de la cele cu sume foarte mari dar și cu un rulaj mare, până la Freebet-uri, unde bonusul trebuie rulat doar o dată pe un singur meci fie el și pariu live, la alegerea ta.

Ai șanse de câștig mai mari la păcănele

Pare puțin de neconceput, nu? Dar adevărul e că păcănelele de la agențiile stradale au o rată de câștig un pic mai mică decât cele găsite în mediul online. Nu știu exact motivul pentru această practică, dar dacă vei verifica procentajul de pay-out la un anumit joc din mediul online față de cel offline, vei vedea că acesta este de multe ori diferit.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top