Diverse

Cum iti decorezi dormitorul pentru a te bucura de un somn de calitate

La finalul unei zile lungi de munca, nu vrei decat sa te bucuri de un somn odihnitor. Usor de zis, dar mai greu de facut, mai ales daca dormitorul tau nu este decorat astfel incat sa induca senzatia de somn si odihna. Sunt insa cateva elemente care te pot ajuta sa-ti transformi camera intr-o oaza de liniste si relaxare totala. Cel mai important lucru de luat in considerare este, evident, salteaua.

Daca nu te poti hotari intre una moale sau una ferma, testeaza mai multe optiuni si vezi care te ajuta sa te trezesti mai odihnit.

Daca petreci o noapte la un hotel si te trezesti mai odihnita ca niciodata, intreaba managerul ce saltele folosesc. Cat despre lenjerie, bumbacul organic este o optiune buna, in vreme ce in-ul este perfect pentru sezonul estival, cand vrei ceva racoros si lejer. Pentru un somn bun sunt importante si draperiile. Alege unele mate, care sa tina lumina zorilor la distanta atunci cand sunt trase – doar asa te bucuri complet de fiecare minut de somn pe care-l ai la dispozitie. Iar daca ai nevoie de un pic de extra ajutor pentru a adormi, un set de aromaterapie te va relaxa exact cat trebuie.

Tu cum iti decorezi dormitorul pentru a te bucura de un somn de calitate?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top