rent a car iasi iasi
Stiri

Cum recuperezi datele sterse accidental de pe calculator, tableta sau smartphone

Cum recuperezi datele sterse accidental de pe calculator, tableta sau smartphone
De cate ori se intampla sa stergeti de pe calculator, laptop, stick USB sau telefon unele informatii care mai tarziu sa va trebuiasca? Este posibil ca din lipsa de spatiu de stocare sa stergeti anumite fotografii sau filmulete facute cu cei dragi iar mai tarziu sa regretati?

Exista mai multe programele pe internet care va promit marea cu sarea si care va fac sa platiti bani frumosi promitand ca prin intermediul lor sa puteti recupera acele amintiri dragi, cei de la EaseUS au un soft disponibil in doua versiuni pregatite oricand sa va ajute sa recuperati acele fisiere. EaseUS Data Recovery Wizard Free este versiunea gratuita care prin trei pasi puteti recupera toate datele foarte repede: Launch – Scan – Recover, aceasta este metoda prin care reusiti sa recuperati fisierele sterse fie ca sunt fotografii, videoclipuri, muzica, email-uri sau alte chestii importante pentru dumneavoastra.

Programul va ajuta sa recuperati informatii sterse sau de pe spatiile de stocare formatabile, atacuri ale virusilor, sisteme de operare care au picat, partitii de HDD pierdute si multe altele.

Multe persoane patesc sa stearga fotografii sau mesaje ale celor dragi iar mai tarziu sa incerce din toate rasputerile sa le recupereze, pe internet exista foarte multe programe care fac acest lucru, dar un programel gratuit si cu o interfata intuitiva precum EaseUS nu gasesti in fiecare zi, mai ales ca acesta este disponibil pe sistemele de operare Windows (inclusiv versiunea 10) dar si iOS, atat pe laptop, desktop PC cat si pentru tablete sau iPhone, un program care va poate fi de folos maxim fix atunci cand va asteptati mai putin.

Dincolo de persoanele care folosesc laptopuri, tablete sau telefoane mobile exista si cei care detin servere de administrare unde exista foarte multe date importante a multor utilizatori, acolo daca pierzi asemenea informatii risti sa te afci de rusine in fata clientilor si eventual sa iti duci firma intr-un prag apropiat de faliment iar reclama de dupa asemenea experiente nu iti va atrage clienti ci din contra ii va fugari iar acestia vor pleca vazand cu ochii ducand afacerea la un faliment sigur.

Programelul EaseUS va ajuta gratuit sa recuperati in limita a 2GB fisierele sterse, informatii de pe partitii formatate, date de pe cardurile de memorie, fotografii dar si Free Windows 10 data recovery software, pachetele care costa va pot ajuta sa recuperati date mai mari de 2GB si exista doua versiuni pe care le puteti alege in functie de nevoile si necesitatile fiecaruia.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top