tractoare iasi
Stiri

Cum sa afli cel mai bun si diferentele dintre produse

compari-net
Cati dintre voi va documentati inainte de a cumpara ceva? Sau mai bine zis cum cautati pe internet cel mai bun pret? In ultimii ani au aparut foarte multe site-uri si bloguri de review-uri pentru produse din diverse categorii si asta datorita faptului ca exista o multime de produse similare de la diversi producatori si care desi sunt similare se diferentiaza prin o multe caracteristici ceea ce fac diferenta in decizia de cumparare.

Un site care ofera lista de preturi dar si recenzii catre diverse produse este cumpar.net. Ei ofera mai multe articole ce contin recomandari catre anumite produse ce sunt impartite in functie de anumite caracteristici si pret. Din pacate multi dintre cumparatori cauta diverse lucruri in functie de pret si nu neaparat de calitate, de multe ori bugetul este unul din cei mai mari factori decizionali cand vine vorba de achizitionarea unor produse.

Ideea de portal online de preturi si recenzii a aparut din cauza faptului ca oamenii nu mai au timpul necesar pentru a bate la pas fiecare magazin pentru a vedea pretul cel mai bun sau pentru a beneficia de diversitate cand vine vorba de a alege cel mai bun produs. Cu 10 – 15 ani in urma, cand piata era plina de magazine de calculatoare si componente de calculatoare, oamenii bateau la pas fiecare magazin in parte de unde adunau oferte si acasa le luau la rasfoit pentru a se decide spre ce varianta vor merge. Acum e mai simplu, ofertele sunt la vazul oricui, uneori poate suntem prea satui de oferte, vorba aia, bani sa fie ca restul se rezolva.

Multe din magazinele vechi de calculatoare au disparut, au ramas doar lanturile de magazine electronice care contin o gama vasta de produse din toate categoriile: masini de spalat, frigidere, aparate de ras, laptop-uri, console de jocuri si multe altele.

Siteurile de recenzii si comparatii ajuta pe cei lipsiti de timp sa vada cele mai noi oferte, preturile si descrieri complete asupra produselor din piata in functie de producatori, daca acum 15 ani in urma existau cate 3 producatori pentru fiecare produs electronic, acum exista peste 20 de producatori, lucru care face ca decizia de achizitie sa fie din ce in ce mai dificila.

Voi cum procedati, va documentati inainte de a cumpara ceva?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top