Stiri

Cum sa alegi cea mai buna firma de hidroizolatii pentru casa ta?

Este foarte dificil sa alegi o firma potrivita in orice domeniu, mai ales atunci cand nu exista atat de multe optiuni. Un domeniul care capata tot mai multa importanta in ultima vreme este cel al hidroizolatiilor .

In ultimii ani, si in Romania a inceput sa fie apreciata calitatea in detrimentul preturilor mici, dar, chiar si asa, oferta nu este prea bogata pentru firma de hidroizolatii terase competenta si eficienta.

Pentru a te bucura de ceea ce este mai bun, trebuie sa alegi cea mai potrivita firma, iar cu ajutorul ei sa iti poti proteja casa sau blocul in care locuiesti, in orice conditii si in orice anotimp. Iata care ar trebui sa fie criteriile pe baza carora sa faci aceasta alegere:

Un portofoliu bogat in lucrari
Dureaza ceva timp pana cand o firma poate spune ca are un portofoliu. In plus, nu strica sa faci si cateva cercetari, sa vorbesti cu oamenii care au mai lucrat in aceasta firma, pentru a afla daca ei chiar si-au facut treaba, la timp, si s-au incadrat in costurile initiale.

Hidroizolatia este esentiala pentru orice constructie si de aceea nu trebuie sa fie facuta nicio greseala.

Experienta in domeniu
Portofoliul nu este sinonim cu timpul petrecut pe piata si de aceea nu le-am incadrat in acelasi loc. O firma hidroizolatii terase poate sa realizeze 5 proiecte in 5 ani, in timp ce alta poate sa lucreze acelasi tip de proiecte, in doar 3 ani. Asa ca, a doua firma isi face treaba mai repede, ceea ce este mult mai bine, daca lucrarile sunt de calitate, avand specialisti care lucreaza rapid si nu pierd vremea. De cele mai multe ori, timpul inseamna bani, iar in cadrul hidroizolatiilor asta inseamna mai multa siguranta pentru locuinta ta.

Servicii avansate
Firmele de hidroizolatii se pot ocupa doar de locuinte personale sau pot accepta si proiecte mari, de la stat sau cladiri de afaceri. Firmele care au lucrat deja la poduri, parcari sau tuneluri, cu siguranta se vor descurca de minune si la izolatia pentru terasa unui apartament sau pentru acoperisul casei tale.

Pretul
Este bine de stiut faptul ca firmele cu mai multa experienta si care au lucrat si la proiecte mari tind sa ceara mai multi bani pentru serviciile de hidroizolare.

Chiar daca ti-ar placea sa lucrezi cu cea mai buna firma de pe piata, trebuie sa recunosti ca, de cele mai multe ori, pretul este printre cele mai importante criterii de alegere.

Asta nu inseamna ca firma cea mai ieftina este solutia, ci aceea care ofera cel mai bun raport calitate-pret.

Distanta fata de casa
In tara sunt foarte multe firme buna dar unele dintre ele se afla, probabil, foarte departe de zona in care locuiesti. Atunci cand este vorba de o constructie de amploare, distanta nu este atat de importanta, insa, daca trebuie izolata o casa sau un bloc, nu are rost sa alegi sa lucrezi cu o firma care vine de la sute de kilometri. Sigur vei gasi solutii si in judetul tau sau in zona in care stai, fara a fi nevoie de cheltuieli in plus, cu transportul.

Acestea sunt principalele criterii de selectie a unei firme pentru realizarea unei lucrari de hidroizolatie. Apeleaza cu incredere  aici la specialistii de la hidroizolatii-terase.ro si afla ce servicii de hidroizolatii iti pot oferi, precum si alte informatii utile.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top