Stiri

Cum sa iti protejezi display-ul de la telefon si ce sa faci cand acesta se sparge?

Display-ul este una dintre cele mai sensibile parti ale unui telefon mobil, dar si una dintre cele mai costisitoare, de aceea ar trebui sa il protejezi cat mai bine pentru a evita accidentele. Este cu siguranta frustrant sa descoperi ca noul tau telefon are display-ul spart sau zgariat, dupa ce ai investit probabil o suma considerabila in el.

Ce faci daca displayul se sparge

Atunci cand displayul se sparge, va trebui sa il inlocuiesti un unul compatibil cu modelul tau de telefon. Pe acest site poti gasi o gama variata de display-uri pentru cele mai cunoscute modele de telefoane, insa este recomandat sa afli exact tipul de care ai nevoie pentru ca display-urile nu sunt universale si cu siguranta nu iti doresti sa comanzi un display care nu se potriveste. De asemenea, iti recomandam sa apelezi exclusiv la piese originale in momentul in care vrei sa le inlocuiesti pe cele cu care a venit telefonul tau, pentru a evita evenimentele neplacute cum ar fi erorile si incompatibilitatile.

Dupa ce ai cumparat display-ul din linkul de mai sus, daca ai aptitudinile necesare poti sa il inlocuiesti singur pe cel vechi, dar daca nu ai toate instrumentele de care ai nevoie sau aptitudini si cunostinte, iti recomandam sa mergi cu componenta la un depanator de telefoane care sa monteze display-ul rapid si eficient, fara sa existe riscul ca telefonul tau sa se strice sau sa deteriorezi noul display. Tine cont de faptul ca displayul trebuie sa se conecteze corect la dispozitiv, altfel nu va functiona corespunzator.

Utilizeaza folii de protectie pentru display

O varianta foarte buna pentru a proteja display-ul telefonului, este aceea de a utiliza o folie de protectie de foarte buna calitate pentru el. Alege foliile din sticla securizata si atunci cand telefonul va cadea, se va sparge cel mult folia, dar nu si ecranul. Este mult mai ieftin sa inlocuiesti o folie decat sa inlocuiesti ecranul telefonului cu totul. Foliile de protectie pot fi lipite usor atat de catre tine, acasa, cat si de angajatii din magazinele GSM.

Utilizarea huselor de protectie

Chiar daca ai deja o folie de protectie, iti recomandam sa utilizezi si o husa. Husele de protectie ajuta si carcasa, nu doar display-ul de la telefon si in plus, protejeaza anumite zone vitale ale telefonului asa cum sunt colturile. De foarte multe ori, display-urile se sparg in momentul in care telefonul cade in colt, chiar daca ecranul nu s-a lovit, din cauza socului. Aceste cazaturi determina de cele mai multe ori fisurarea display-ului pe diagonala. O husa este, de asemenea, mai ieftina decat un nou display, deci investitia va merita cu siguranta. Poti opta pentru huse in forma de carte care sa protejeze si fata si spatele telefonului, dar si pentru huse care protejeaza doar spatele, pe care sa le combini si cu folia de protectie, poti cumpara huse care seamana cu o carcasa sau acele huse speciale cu intarituri la colturi pentru a atenua socurile.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top