Stiri

Cum să îți transformi apartamentul într-unul complet funcțional. Ce nu trebuie să-ți lipsească niciodată din propria casă

Să ai o casă perfect funcțională și aranjată cu bun gust este visul a milioane de persoane, mai ales a celor care locuiesc în apartamente destul de micuțe unde trebuie să ai totul perfect aranjat ca să te poți mișca în voie prin casă. 

Funcționalitatea unei locuințe ține, de cele mai multe ori, de electrocasnicele pe care le-ai cumpărat, dar și de felul în care le-ai poziționat în casă, mai ales acolo unde orice spațiu câștigat înseamnă un mare plus pentru întreaga locuință. Însă, mai ales în apartamentele mici, este nevoie un plan elaborat pentru ca electrocasnicele de care ai nevoie să fie integrate în spațiul existent, fără ca acestea să incomodeze sau să micșoreze inutil spațiul. 

Dacă și tu îți dorești să ai un apartament complet funcțional și perfect aranjat, atunci materialul următor îți poate fi de folos. Vei afla cum poți să îți aranjezi casa pentru a caștiga spațiu, dar și care sunt electrocasnicele care îți transformă casa într-un perfect funcțională și îți ușurează viața. 

Iată cum poți să îți transformi apartamentul într-unul complet funcțional 

Atunci când ai un apartament cu un spațiu relativ mic și trebuie să valorifici fiecare colț al acestuia, este nevoie de multă îndemânare și pricepere pentru ca totul să arate senzațional la final, iar casa să fie mobilată și utilată cu tot ceea ce ai nevoie. Chiar dacă pare dificil să așezi totul în ordine perfectă, nu este imposibil.

Câteva trucuri de economisire a spațiului:

  • Poți câștiga o mulțime de spațiu în camera copilului dacă în locul unul par clasic vei opta pentru unul suspendat. În așa fel, vei folosi același spațiu de două ori, iar sub patul suspendat poți monta un birou și un mic dulap pentru cărți. În așa fel ai făcut o cameră să arate superb și ai creat un spațiu funcțional și interesant. 
  • Renunță la mobila masivă! Dacă în urmă cu ceva ani, mobila masivă câștigase teren, în prezent este de preferat una minimalistă, care se bazează pe funcționalitate, nu pe umplere inutilă a spațiului doar din dorința de a arăta bine. 
  • Alege electronice și electrocasnice de ultimă generație. Arată bine, consumă mai puțin și, de cele mai multe ori, sunt mult mai mici în dimensiuni.  

Ce nu trebuie sa iți lipsească niciodată din propria casă

Pentru ca o casă să fie perfect funcțională, dincolo de mobila care o face confortabilă, ai nevoie de câteva electrocasnice care să îți ușureze viața/

  • Nu există locuință fără frigider. Alege unul de ultimă generaţie, chiar dacă va trebui să scoţi mai mulţi bani din buzunar, însă, pe termen lung se va vedea în consumul de energie electrică.
  • Mașină de spălat. Vremurile când ziua de spălat era o zi de muncă asiduă sunt departe, așadar alege o mașină de spălat de la Altex și vei avea haine curate într-un timp scurt. Iar dacă alegi una cu uscător, te vei bucura chiar de haine uscate într-un timp mult mai scurt. 
  • Mașină de spălat vase. Deși considerată un ”moft” până de curând, aceasta îți schimbă viața! Nu te mai chinui să speli farfurii și pahare, mai ales după o cină cu întreaga familie, când spălatul vaselor ți-ar fi luat foarte mult timp. 

Dacă și tu ai nevoie de o reorganizare a spațiului, te poți inspira din materialul de mai sus și își poți aranja casa exact așa cum îți dorești. 

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top