Stiri

Cum sa mai faci un venit pasiv

In ultima perioada au aparut o multime de metode din care se pot face bani stand de acasa. Vorbim despre un venit pasiv, nu neaparat ca o sursa principala de venit.

Un astfel de exemplu despre care vom vorbi astazi este BaniNinja.ro unde gasiti o multime de moduri diferite de a face bani de cheltuiala. Toate metodele prezentate de ei te ajuta sa faci bani. Diferite articole si ghiduri au fost realizate pentru a face un venit secundar.

Toate metodele diferite au fost testate de diferite persoane din BaniNinja.ro, iar BaniNinja a dat diferitelor metode de a castiga bani un scor. Acesta este evaluat in functie de dificultate, castigurile potentiale si angajamentul de timp, cu cat scorul emai mare cu atat se castiga mai mult.

Multi oameni spun ca nu se pot face bani usor sau intr-un mod corect sau legal, dar aici este un pic mai mult de discutat, dar nu este imposibil. La job iti iei un salariu, iar daca banii nu-ti ajung, oricand poti gasi metode prin care sa mai faci ceva in plus, citeste mai multe aici.

Scorul BaniNinja este calculat dupa urmatoarele criterii: dificultate, timp si castiguri potentiale.

De exemplu, daca vrei sa te bagi la partea ce tine de bitcoin, BaniNinja iti ofera ocazia ocazia sa castigi aproximativ 250 Lei pe ora, urmand cateva reguli simple urmand cativa pasi cu dificultate scazuta, un angajament mediu de timp.

Daca vrei sa faci bani prin sistem ruleta, la fel, ai de urmat cativa pasi cu dificultate scazuta, un angajament mediu de timp si potentialul poate fi de aproximativ 250 Lei pe ora.

Daca vrei sa faci bani din sondaje de opinie platite, la fel poti urma pasii si dificultatea este medie, angajamentul de timp este mediu dar veniturile sunt mai mici, undeva pana la 50 de Lei pe ora.

Mai poti face bani prin NinjaBani prin marketing afiliat, testand produse sau urmand niste pasi pe youtube.com dar aici veniturile sunt mult mai mici.

Aceasi platforma iti ofera ocazia sa iti vinzi pozele online, sunt oameni care cauta un anumit tip de fotografii, poti porni in cautarea taskurilor respective si astfel castigi bani pe fotografiile realizate de tine.

Mai poti face bani din cautari online, jucand poker online, jucand jocuri video, prin twirch.tv, klout, prin Google Adsense, prin clickworker, corectand diverse texte, prin etsy si multe alte metode.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top