Stiri

Cum să pariezi? Sfaturi pentru începătorii din mediul online!

În ultimii ani, apariția jocurilor de noroc a dus la o renaștere a pariurilor sportive convenționale. Stigma anti-jocuri de noroc care a existat de zeci de ani se estompează în cultura populară, deschizând ușa pentru o industrie de pariuri sportive masive, multimilionare.

Milioane de fani sportivi vor căuta să intre pe piața pariurilor pentru prima dată, dar de unde să înceapă? Iată o introducere a modului de a paria:

Pariurile online au devenit o activitate tot mai populară în România, iar amatorii și începătorii vor să își încerce norocul pe site-uri de pariuri, din confortul casei lor. Bineînțeles, cele mai multe avantaje le găsești online – spre exemplu, promoții sau ponturi ale zilei dând un click aici – și nu la agențiile de pariuri stradale. Bonusurile de începători sunt câteva capcane în care poți cădea și nu îți recomandăm să arunci banii pe geam – fii chibzuit și vei reuși să adaugi  în contul tău mai mulți bani.

Pentru pariorii începători, este înțelept să ai grijă de fiecare ban, să găsești cea mai bună soluție și să pariezi doar pe banii pe care ți-i poți permite, niciodată mai mult. Există șansa de a cădea într-o febră a jocurilor de noroc sau pariurilor, din care vei ieși în pierdere sau chiar faliment,  așadar trebuie să ai o strategie înainte de a te lansa în această lume.

Nimeni nu te poate asigura că vei câștiga, de aceea nu trebuie să ai încredere în pariuri care se prezintă a fi „sigure”, dar pe pontul-zilei.com vei găsi oferte propuse zilnic și mize importante la care poți paria cu încredere. Pentru început, este bine să îți limitezi investiția în pariuri la un buget de aproximativ 10%-15% din ce ai pe cont, procentaj care este o marjă de siguranță OK.

Un alt sfat foarte important este să nu pariezi atunci când ești supărat, obosit sau nervos, deoarece este o greșeală – pariuri care nu vor fi câștigătoare te vor îndemna să continui pentru a reveni pe plus, dar vei pierde și mai mulți bani. Cuvântul cheie în această lume a pariurilor este moderația – o nouă zi poate să te facă mai câștigător.

Alege-ți propriul stil de pariuri și nu te lua după sfaturile altora – chiar dacă agențiile de pariuri oferă bonusuri semnificative, fii sigur să citești toate condițiile, deoarece unele case cer până la 40 de ori mai mult rulaj pentru acest bonus, plus suma pe care ai depus-o. Aceste mici capcane nu te vor ajuta să câștigi din prima, așa că nu te descuraja, ci fii atent atunci când accepți condițiile. Atunci când vine vorba de meciuri transmise în direct, fii atent la cote pe măsură ce meciul avansează – o casă bună de pariuri îți va oferi o paletă mai mare de evenimente sportive din care poți alege, în afară de mult prea popularul fotbal.

Concluzionând, când ești începător în pariuri, focusul trebuie să fie pe câștig și nu pe vânarea promoțiilor, deoarece nu ai îndeajuns de multă experiență pentru a le gestiona. Banii investiți de tine se vor întoarce dacă știi să fii chizbuit, iar câștigurile nu vor întârzia să îți intre în cont.

Sursă: pinterest.com

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top