Stiri

Cum sa realizezi cadrul perfect pentru petrecerea micutului tau?

In momentul in care soseste pe lume un nou membru al familiei, toata grija, iubirea si atentia se indreapta spre el. Parintii isi doresc sa pregateasca pentru acesta cele mai bune conditii inca de inainte ca nasterea lui sa aiba loc si aceeasi atentie o vor darui ficarui moment al vietii lui.

Primul eveniment si unul dintre cele mai importante din viata copilului il reprezinta botezul, iar spre deosebire de restul, unde responsabilitatile sunt impartite intre parinti si copii, acesta este in totalitate organizat de parinti alaturi de nasii copilului.

De aceea acestia trebuie sa stabileasca in detaliu fiecare moment care urmeaza sa aiba loc pe parcursul zilei in care micutul urmeaza sa fie crestinat.

Unul dintre modurile in care acestia ii pot realiza un eveniment exceptional este stabilirea unei tematici specifice intregului eveniment. Atat in prima parte a zilei cand micutul urmeaza sa fie crestinat in biserica cat si in cadrul petrecerii de dupa trebuie sa existe elemente perfect incadrate in tema aleasa.

Marele eveniment se imparte in doua mari parti, partea de crestinare a micutului la biserica, moment in care atributiile parintilor se diminueaza si indatoririle trec pe umerii nasilor si cea de a doua parte la restaurant unde parintii se vor descurca singuri, doar cu suportul nasilor.

Etapele cu care parintii vor incepe pregatirile sunt:

 1.  Alegerea nasilor micutului, care urmeaza sa li se alature in parcurgerea tuturor etapelor de a lungul timpului.
 2. Stabilirea bisericii si ziua si ora la care urmeaza sa aiba loc slujba de crestinare a micutului si stabilirea orei la care urmeaza sa aiba loc petrecerea
 3. Rezervarea spatiului care urmeaza sa fie pregatit pentru marele eveniment si intocmirea meniului
 4. Alegerea formatiei sau DJ-ului care urmeaza sa intretina atmosefera pe tot parcursul petrecerii
 5. Alegerea fotografului si videografului care urmeaza sa imortalizeze momentele speciale ale zilei micutului de care acesta se va putea bucura odata cu trecerea timpului.
 6. Stabilirea tematicii pe care urmeaza sa o alegeti pentru tinuta bebelusului, decorul salii, si modelul invitatiilor
 7. Alegerea echipei de ursitoare
 8. Realizarea listei de invitati si alegerea modelului de invitatii potrivit pentru tematica pentru care ati optat. In cadrul acestei etape va puteti folosi de modelele de invitatii botez 2021 de pe crisiashop.ro, care sunt actualizate frecvent si diverse.
 9. Stabilirea elementelor de decor alaturi de restaurant sau de firma care urmeaza sa va realizeze aranjamentul salii/ bisericii.
 10. Cumpararea unui cadou simbolic pentru nasi
 11. Alegerea modelului de marturii pe care parintii le vor inmana in cadrul evenimentului invitatilor prezenti
 12. Pregatirea tuturor elementelor importante de care nasa are nevoie a doua zi dupa botez pentru a putea realiza baita bebelusului si finaliza intreg procesul de crestinare al acestuia.

In continuare va propunem cateva idei de tematici pe care le puteti folosi pentru a realiza petrecerea fetitei/baietelului dumneavoastra.

Pentru fetite puteti apela la urmatoarele teme:

 1. Tema unicorn
 2. Tema fluturasi
 3. Tema ursuleti
 4. Tema ingerasi
 5. Tema Minnie Mouse
 6. Tema printese

Pentru baietei puteti alege teme precum:

 1. Tema ingerasi
 2. Tema micul print
 3. Tema ursuleti
 4. Tema marina
 5. Tema baloane

Speram ca aspectele importante pe care le-am mentionat sa va fie utile in realizarea evenimentului dumneavoastra si speram ca acesta sa iasa exact asa cum ati visat.

Sursa foto:https://www.pexels.com/search/baby/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top