Fashion

Cum să-ți transformi stilul vestimentar în doar câțiva pași. Accesoriile care nu trebuie să-ți lipsească

Stilul vestimentar este imaginea cu care te prezinți în fața lumii. În general, femeile tind să adopte un anumit mod de a se îmbrăca și se identifică cu acesta. Totuși, sunt situații în care este nevoie să adopți o altfel de ținută sau perioade în care, pur și simplu, ai nevoie de o schimbare.

Nu e nevoie să-ți schimbi întreaga garderobă ca să obții acest lucru. Pentru a aduce un plus de stil sau doar pentru a ieși în evidență, trebuie doar să îți alegi unele accesorii sau să le adaugi ținutelor tale.

Ce accesorii trebuie să ai în garderoba ta?

Pălării – sunt accesorii care nu se demodează niciodată și ai și de unde alege. Se găsesc o mulțime de modele și culorii, ideale pentru toate stilurile. O pălărie completează orice ținută și îi dă un aer sofisticat și sunt foarte căutate în ultima perioadă. Fie că alegi să te îmbraci elegant sau casual, accesorizându-ți garderoba în acest fel vei aduce un plus de eleganță și vei reuși să ieși din tiparul „prea simplu” sau „șters”.

Genți și rucsacuri – probabil ai observat că purtarea unei genți noi tinde să schimbe cu totul modul în care îți percepi ținuta într-o zi normală. Gențile și rucsacurile sunt elemente nelipsite din garderobele femeilor și, de multe ori, fac diferența. Dacă pentru o ținută elegantă o geantă clasică este alegerea ideală, încearcă să aduci o schimbare când te îmbraci casual. Un rucsac de dama de la Barneystore.ro poate să fie alegerea cea mai potrivită pentru zilele în care te îmbraci casual și sport. La fel, ai de ales dintr-o mulțime de modele și culori și, cu siguranță, le vei găsi pe cele mai potrivite pentru gustul tău. 

Eșarfe și șaluri – sunt accesorii care aduc un plus de originalitate oricărei stil vestimentar. Le poți asorta cu restul hainelor sau le poți lăsa să fie „pata de culoare”. Vor completa într-un mod deosebit ținuta și te vor „îmbrăca” cu stil. Poți alege dintre multe modele, culori și materiale dintre cele mai diverse.

Curele – sunt accesorii care se pot utiliza în diferite feluri. Au și utilitate practică, susținând pantalonii sau blugii, dar și una estetică, reușind să aducă farmec unei tinute. Le poți purta pentru a prinde pe talie un pulover sau cardigan și nu vin rău nici pe diferite rochii. Sunt modele și ce se potrivesc de minune cu ținutele elegante, în timp ce altele se pot purta cu succes în aproape orice situație.

Mănuși – teoretic, utilitatea acestora este de a ne proteja mâine de frig sau în alte situații. În schimb, de foarte multă vreme sunt utilizate și pentru a completa diferite ținute și s-au adaptat vremii. Pentru zilele călduroase, poți încerca mănuși din dantelă sau plasă și mănuși fără degete. Vor aduce un aer chic ținutei tale. Să nu uităm de mănușile de satin sau mătase, care se potrivesc de minune zilelor în care trebuie să te îmbraci elegant. Pentru cele friguroase, poți merge pe mănuși de piele sau de lână. Toate vor personaliza stilul tău. 

Fiecare persoană are propriile păreri și gusturi cu privire la modul în care se îmbracă. Cu toate acestea, sunt zile în care trebuie să facă ceva diferit, fie pentru că eticheta o impune, fie doar pentru că are nevoie de ceva diferit în viața ta. Nu trebuie să faci un efort prea mare. E suficient să aduci mici „ajutoare”. Și le poți alege pe cele care te avantajează cel mai mult, poți să fii creativă.

 Sursa foto: Shutterstock.com

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top