rent a car iasi iasi
Diverse

Cum se cauta un cabinet psihologie bun in Bucuresti

Nevoia de psiholog este mare, dar acordati atentie maxima alegerii celui mai bun cabinet psihologie Bucuresti!
Omul trebuie sa fie constient de tot ceea ce se petrece cu el si sa actioneze in consecinta. Cunoasterea de sine constientizeaza o persoana de nevoia sa de psiholog, de vindecarea unor traume din trecut care se rasfrang dureros in comportamentul actual, in cee ce simte persoana in cauza, in relatiile cu cei din jur.

Oamenii apropiati nu pot intelege ce se petrece cu persoana in cauza, de ce s-a transformat sau instrainat atat de mult. Din acesta cauza se ajunge la divort si la izolarea celui care nu doreste sa se duca la psiholog sa primeasca ajutor de specialitate. O problema netratata la timp genereaza altele si altele ca un bulgare de zapada care devine din ce in ce mai mare, cu cat este rostogolit mai mult. Nu putem sa le cerem oamenilor obisnuiti sa inteleaga problemele noastre psihice, daca nu suntem suficient de maturi sa cerem ajutor pentru vindecarea lor.

Respingerea interioara poate fi dublata de respingerea celor din jur si nemaiputand sa suporte, psihicul traumatizat de ceea ce a fost si de ceea ce se petrece, sfarseste prin a cadea in cea mai severa depresie.

Dar cum gasim acel cabinet psihologic la care ne ducem cu drag, nu cu teama de rechizitoriu?
1. Priveste pagina de internet a psihologului respectiv si analizeaz-o cu atentie! Unul ahtiat dupa bani nu ofera nicio gratuitate si nu te roaga sa ii spui deschis, cand nu poti achita consultatiile, fiindca puteti gasi o solutie impreuna. In plus, psihologul generos, la trei sedinte platite ofera una gratuit, darul lui fiind nepretuit data fiind nevoia de terapie a omului modern.

2. Un psiholog onest functioneaza 100% legal, iar daca are pagina de internet inseamna ca nu se teme de nimic si nu are nimic de ascuns.

3. Verifica pregatirea stiintifica a psihologului si probitatea sa morala! Omul care se ocupa de psihicul tau trebuie sa fie bine pregatit teoretic si sa demonstreze omenie maxima. Cursurile de formare ale Florentinei Matreata sunt dublate ca forta de vindecare de generozitatea si empatia ei.

4. Evaluarile pacientilor sunt foarte importante. Eu am citit declaratii ale vedetelor prin care munca acestui psiholog este apreciata si m-am convins. “Nu a fost nevoie sa o rog sa nu divulge secretul intalnirilor noastre.

Niciodata nu m-a taxat ca pe o vedeta si nu m-a trata ca pe o vedeta. A aplicat aceleasi reguli valabile tuturor si in relatia noastra si acum pot spune cu mana pe inima ca este una dintre cele mai bune prietene.

Ziaristii de la un tabloid m-au urmarit o data pana la usa cabinetului. M-a ajutat sa plec, fara sa mai fiu vazuta, iar cand ei au intrat sa ii solicite informatii despre mine, a refuzat.” (O cantareata de renume, care din cauza stresului cotidian incepuse sa uite versurile pe scena si avea accese de plans dupa spectacole si dupa sarbatori, cand realiza cat este de singura.)
Sunt sigura ca v-am indreptat pasii catre cel mai bun cabinet psihologic din Bucuresti, important este sa aveti grija de dumneavoastra si sa va duceti la psiholog, cand aveti nevoie!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top