Diverse

Terapie fizica, psihica si spirituala prin betisoare parfumate

Terapia prin arome este la moda datorita rezultatelor sale totale in pastrarea si ameliorarea sanatatii oamenilor. Oamenii de stiinta au descoperit recent ca exista o legatura directa intre aromele placute si optimism. Daca suntem fericiti cand avem la indemana betisoare parfumate, aerul inchis, igrasia si mirosurile intepatoare pot duce la depresie.

Parfumul lemnului sfant patrunde prin caile noastre respiratorii si distruge microbii ajunsi acolo pe diferite cai. Fumigatia vindeca si urmele severe lasate de raceli netratate si leziunile pleurale in faza lor incipienta. Parfumul lemnului care nu putrezeste niciodata vindeca si psihicul nostru afectat de ceea ce se petrece in jur sau de amintiri dureroase din trecut.
Psihoterapia prin arome este la fel de eficienta cum este terapia ocupationala. O indeletnicire placuta alunga din minte gandurile rele, indoielile si autoacuzatiile, lasant loc din belsug sperantei.

Setul compus din 6 betisoare parfumate facute manual costa 25 de lei asigurand necesarul pentru aproape o saptamana. Dependenta pozitiva are efecte similar cu cele ale psihoterapiei realizate la un cabinet psihologic. Membrii familiei se pot reuni alaturi de pacient in jurul fumigatiilor si pot inalta rugaciuni sincere si fierbinti pentru vindecarea totala a acestuia si a tututor participantilor.

Celui care se teme de el insusi si de iesirile in public i se poate pune un betisor parfumat in buzunar fiind invatat sa se roage in timp ce atinge obiectul magic de cate ori se afla in dificultate.

Betisoarele parfumate 7 Arhangheli fac trimitere directa la ingerii pazitori, iar utilizarea lor timp de 21 de zile asigura un cerc protector in jurul casei si familiei, garantand faptul ca nu vor exista certuri in acesta perioada, nici energii negative care sa sparga cercul. Cu aproape 6 lei se asigura necesarul pentru 21 de zile.

In magazinul online E-palosanto.ro se afla in stoc multe produse benefice pentru sanatate, binele casei si prosperitate. Virtutiile lor au fost demonstrate in mare parte si de stiinta. De pilda cele 35 de betisoare parfumate 7 culori ne arata faptul ca terapiile de mai multe feluri pot aduce o vindecare totala, ca atat spiritul, cat si sufletul si ochiul pot fi vindecate cu cele 35 de betisoare, al caror pret este de numai 9,8 lei.

Betisoarele parfumate 7 puteri reprezinta o cale sigura catre succes si o viata plina de rod, fiindca ele te fac capabil sa:
-mediezi intre emotiile pozitive si cele negative cat mai eficient
-sa capeti puterea de a analiza bine lucrurile si de a lua decizii bune.
-sa lucrezi pentru obtinerea fericirii, sa nu astepti ca ea sa vina din afara. Autonomia fericirii se capata in timp cu mult exercitiu.
-sa fii stapan pe gandurile tale si sa le alungi pe cele rele.
-sa adopti un stil de viata sanatos
-sa iti descoperi rostul si rolul in lume
-sa iti cultivi creativitatea si calitatile.

Sudarea familiei se realizeaza prin fumigatii cu betisoare parfumate de palo santo. Dupa cum lemnul sfant nu putrezeste niciodata, nici relatiile din familie nu sunt in pericol sa se destrame, ci vor fi din ce in ce mai durabile si mai puternice.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top